A szeme láttára kezdett el zuhanni a kisrepülő: videóra vette a hihetetlen esetet
Torokszorító látványban volt része azoknak a belgiumi járókelőnek, akiknek a szeme láttára kezdett el zuhanni egy kisrepülő.

GettyImages-1186850305
beauty and style
Top olvasott cikkek

Torokszorító látványban volt része azoknak a belgiumi járókelőnek, akiknek a szeme láttára kezdett el zuhanni egy kisrepülő.

Az egyikük videóra vette az egész esetet, és azt is megörökítette, hogy mi történt a repülő pilótájával, miután földet ért. 

Videón a zuhanó repülő

A belgiumi Brugge városában történt a döbbenetes baleset. Két járókelő gyanútlanul sétált a városka egyik festői utcáján, amikor valami szokatlanra lettek figyelmesek. Egy Dyn’Aéro MCR-01 típusú kisrepülő repülés közben meghibásodott, és a föld felé kezdett zuhanni, de a pilótának az utolsó pillanatban sikerült kioldania a gépbe épített ejtőernyőt.

A szemtanúknak először talán le sem esett, hogy a pilóta nem épp valamilyen őrült trükköt próbál végrehajtani, hanem tényleges életveszélyben van. A videózó szemtanú a gép földet érését is rögzítette, amiből az is kiderül, hogy mi történt a pilótával. 

A pilóta ugyan sokkos állapotba került, de csodával határos módon néhány karcolással megúszta az esetet. A baleset még tavaly nyáron történt, de a róla készült felvételt újra felkapta az internet. Ez érthető is, hiszen az égből lassan aláhulló gép látványa egészen megdöbbentő látvány. 

A videó alatti kommentelők egy része problémásnak találja, hogy a videót készítő szemtanú a videózásra fókuszált ahelyett, hogy a pórul járt pilóta segítségére sietett volna. 

Rémületes látványt nyújtott a repülő felszállás után: videón a szikrákat hányó gép

Az egyik szemtanú felvételt készített a döbbenetes látványról.

Borítókép: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük