Berepedt az egyik ablak a repülőn: videó is készült a kabinban kitörő pánikról
Pánik tört ki a LOT Lengyel Légitársaság egyik Varsóból New Yorkba tartó repülőjén egy berepedt ablak miatt.

GettyImages-1174194210
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pánik tört ki a LOT Lengyel Légitársaság egyik Varsóból New Yorkba tartó repülőjén, írta meg a Travelo a New York Post cikkére hivatkozva.

A repülőgépen berepedt az egyik ablak. Az ezt követő drámai pillanatokat az egyik utasnak sikerült rögzítenie. 

Berepedt a repülő ablaka

A LOT Polish Airlines járatán készült videón jól látható, hogy a repülő egyik ablaka több helyen berepedt, ezért az ablak melletti sorban ülő utasok pánikba esve elhagyták az üléseiket, és próbáltak biztonságos helyre menekülni. A légiutas-kísérők ezután arra kérték a rémült utasokat, hogy foglalják el a helyüket, amíg ők szólnak a pilótáknak. 

@degenerate.destroyer2 #crazy #lotairlines #poland #planes ♬ original sound - Tristan

Az Aviation Herald nevű légiközlekedési kiadvány szerint az incidens a Boeing 787-8-as gép fedélzetén még augusztus 20-án történt. A gép New Yorktól körülbelül 300 kilométerre járt, amikor berepedt az egyik utasablaka. A repülőgép végül biztonságosan leszállt New Yorkban. 

A LOT szóvivője elmondta az eset kapcsán, hogy a fedélzeten tartózkodó utasok nem voltak veszélyben, számolt be róla a Forbes. 

Mozgó repülőgép szárnyán állva teniszezett 2 férfi a levegőben - Fotók

1988 előtt a fényképek manipulálására csak kézzel volt lehetőség: a Photoshop ugyanis ez idáig ismeretlen volt a fotósok számára. Ez nem jelenti azt, hogy előtte nem születtek hihetetlen és megdöbbentő képsorok: azonban elkészítésükhöz a fotográfusoknak minden kreativitásukat elő kellett venniük.

Borítókép: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük