Méretes krátert hagyott maga után az orosz bomba - Friss képek a tragikus ukrajnai helyzetről

Ukrajna továbbra is ostrom alatt van. Képeken a jelenlegi állapotok.

K  AP20220301077

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Már hetedik napja tartanak a harcok Ukrajnában, az oroszok rendszeresen bombázzák a nagyobb városokat, és több légitámadást is indítottak az elmúlt napokban. Az Európai Unió és az Amerikai Egyesült Államok különféle szankciókkal próbálják megfékezni Oroszországot, de az ostromhelyzet egyelőre nem enyhült.

A háború sújtotta területekről tömegek menekültek el, és most is folyamatosan érkeznek a menedékkérők a nyugati országokba, köztük Magyarországra is. A becslések szerint valószínűleg több millióan hagyják el otthonaikat, és mennek más országokba az ukrajnai lakosok közül.

Friss fotók Ukrajnából

Az Ukrajnában készült, friss fotókon jól látszik, hogy mára az ország látképét alaposan megtépázta az invázió. Azok az utcák, ahol egy héttel ezelőtt még hétköznapi élet zajlott, mára csatatérré változtak. Lakóházak, középületek sérültek meg, vagy váltak semmivé, és számos civilnek is bántódása esett, sokan életüket vesztették. Képeken a jelenlegi helyzet.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük