Imádja az internet a nőt és a kutyáját: szenzációs képeikkel tarolnak

A nő és hűséges kutyája nagyon ötletes hobbit űz, amiről zseniális képeket készítenek.

GettyImages-1358413950

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kétség nem fér hozzá, hogy a modern kor művészetét jelentősen befolyásolják a régi, világhírű festmények - erre a jelenségre szeretné felhívni a figyelmet Eliza Reinhardt festő is. Úgy tartják, hogy az utánzás a hízelgés egyik legőszintébb formája, és a kreatív nő kompozícióival a régi klasszikus művészek előtt tiszteleg.

Művészete nem tudna kiteljesedni hűséges kutyája, és egyben múzsája, Finnegan nélkül. Az elválaszthatatlan duó a világhírű festmények újraalkotásába még a karantén alatt kezdett bele, és azóta sem hagyták abba szórakoztató hobbijukat.

Újraalkotott festmények kutyával

Annak ellenre, hogy eleinte pusztán a járvány okozta bizonytalan helyzet és a rájuk szakadó semmittevés ösztönözte őket a kreatív időtöltésre, láthatóan teljesen beleszerettek. A Texasban élő nő mára már közel 450 képet alkotott újra hű társával. Bármennyire is könnyednek tűnnek ezek az ötletes fotók, sok időbe telik, mire sikerül egy jó felvételt készíteni. Egy évvel ezelőtt még 4-8 órát tartott megkomponálni a képet és a megfelelő időben kattintani, most már annyira összeszoktak a kutyussal, hogy akár három órán belül is elkészülhet. A tehetséges nő munkásságát imádja az internet népe, Instagram-oldalát több mint 11 ezren követik - érdemes végignézni legújabb kreálmányait.

(Cikken belüli képek forrása: ElizaReinhardtStudio, WearyFrog / reddit, eliza_reinhardt / Instagram, elizareinhardt, Eliza Reinhardt Studio / Facebook, borító és ajánlóképek forrása: Getty Images Hungary)

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük