Emberek, akik földönkívüliekkel találkoztak
Bizarr történetek
Sokan állítják, hogy kapcsolatba kerültek a földönkívüliekkel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sok olyan történetet hallani emberektől a világ minden tájáról, amely arról szól, hogy a földönkívüliek leszálltak bolygónkra, és elraboltak egy földlakót.

Nem tudni, hogy ezeknek a sztoriknak mi az alapjuk, de akad köztük néhány, ami tényleg elgondolkodtató, sőt, van, amiről még videofelvétel is készült. Íme, a legbizarrabb beszámolók.

Videóra vett emberrablás

Egy Sonia nevű nő állítása szerint elrabolták őt a földönkívüliek, és a lánya is észlelt furcsaságokat: egy éjjel állítólag úgy érezte, mintha valami lehúzná őt az ágyáról a lábánál fogva. Ezt követően Sonia férje, csak hogy megnyugtassa hozzátartozóit, bekamerázta a házat, de nem hitt a történetek valósságában.

Amikor visszanézték a felvételeket, döbbenten álltak a látottak előtt, a kamera ugyanis rögzítette, hogy Sonia éjszaka egyszerűen eltűnt a takaró alól, majd valamivel később rejtélyes módon visszakerült az ágyba. 

A videó még mindig elérhető az interneten, és egyelőre nem tisztázott, hogy a képkockák tartalma valóban megtörtént, vagy mindössze egy jól sikerült hamisítványról van szó. A rejtélyes esetet ezen a linken nézheted meg - a lényeg 1 perc 45 másodperc és 3 perc 47 másodperc között látható.

Betty és Barney Hill története

Egy amerikai házaspár, Betty és Barney Hill egy éjszaka hazafelé tartottak kanadai nyaralásukról. A pár egy hullócsillagnak tűnő jelenséget vélt felfedezni az égen, ám a fénycsóva nem tűnt el, és a szokványos hullócsillaggal ellentétben felfelé mozgott. A Hill házaspár kiszállt az autóból, hogy jobban szemügyre vehessék a furcsaságot, ám az ekkor egy éles kanyarral egyenesen feléjük száguldott.

Azonnal visszaszálltak az autóba, de ekkor konstatálták, hogy két teljes órával nem tudnak elszámolni - mintha egyszerűen kiesett volna ez az idő. Fejükbe halvány emlékek kezdtek visszatérni bizarr emberrablási körülményekről és hipnotizációról. Az eset a hatvanas években történt, és később könyvben és dokumentumfilmben is feldolgozták.

UFO-k és politikusok

Néhány évvel ezelőtt az orosz politikus, Kirsan Ilyumzhinov nyíltan vallott arról, hogy 1997-ben sárga ruhás földönkívüliek egy látogatták meg, akik elrabolták őt, és a lakásában is több órát töltöttek. Állítása szerint űrhajót is látott, ami egy átlátszó csőre hasonlított. A politikus ötleteket akart cserélni a lényekkel, de elmondása szerint nem értették meg egymás nyelvét.

Kanada volt védelmi minisztere, Paul Hellyer a közelmúltban nyilatkozott arról, hogy a Földön nem csak emberek élnek. Azt állította, hogy bolygónkon földönkívüliek is laknak, akik közül legalább ketten Amerika kormányának dolgoznak. Az esetet nagy felháborodás övezte, és sokan egyszerűen nevetséges képzelgésnek találták a politikus szavait.

OLVASD EL EZT IS!

videk
  • tudomány
  • érdekességek a világból

Rejtélyes UFO-esetek, melyeket nem tudtak cáfolni

Ezt is szeretjük