Furcsa tolvaj lopkodja a cipőket a környéken: felvétel is készült a különös elkövetőről

Meglepődtek a lakók, amikor kiderült, ki volt a rejtélyes cipőtolvaj.

Tolvaj róka Berlinben
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A gyűjtögetés hétköznapi hobbinak számít, egyesek bélyegeket, mások érméket halmoznak fel. 

Berlinben egy különc kis jószág papucsok bűvkörébe került, amiket sokáig feltűnés nélkül lopkodott a gyanútlan emberek portájáról.

A berlini papucstolvaj

Berlin külvárosában, Zehlendorf lakói már egy ideje panaszkodnak arról, hogy a teraszukról folyton eltűnnek a lábbelijeik. Egyszerűen nem tudtak rájönni, vajon ki vagy mi állhat a különös jelenség hátterében. Végül a napokban lelepleződött a tettes: kiderült, hogy egy kleptomániás róka okozta a kalamajkát. 

rókatolaj
Fotó: FHackenbruch / Twitter

Christian Meyer, helyi lakos bizonyító értékű fényképet is készített a settenkedő betolakodóról, aki stílusosan épp egy pár flip-floppal a szájában osont el a tett helyszínéről. Sőt, még az elveszettnek hitt papucsrengeteg nagy része is előkerült, több mint száz cipőt találtak meg.

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

A gyűjtemény egészen lenyűgöző. A rejtekhelyet felderítő férfi ugyan sokak kedvelt lábbelijét megtalálta, csak a sajátja nem volt köztük. Egyesek még szórólapokat is kiragasztottak a villanypóznákra, hogy az eltűnt cipellők előkerüljenek.

Semmi különös, csak egy bébiróka, aki ülni tanul - Ennél cukibb nem lesz ma

A kis állat nagyjából akkora, mint a férfi lábfeje, ami már magában irtó aranyossá teszi, de ahogy körbe-körbe ugrándozik a falatkákért, az valósággal ellenállhatatlanná teszi őt.

Semmi különös, csak egy bébiróka, aki ülni tanul - Ennél cukibb nem lesz ma

Nagyon apró és nagyon lelkes a kis róka: nézd meg a mai nap legcukibb videóját!

Elolvasom

(Képek forrása: Twitter, borító-és ajánlókép forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük