Ez 2019 legkülönlegesebb fotója: nagyon nehéz levenni róla a szemed

Lenyűgöző a színek harmóniája ezen a fényképen, ami az emberek, az állatok és a természet viszonyát is megjeleníti.

2019 legkülönlegesebb fotója
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az év egyik legszebb képét Anastasiya Dobrovolskaya orosz fotósnak köszönhetjük, aki szereti a komplex, gondosan megtervezett kompozíciókat. Szívesen játszik a színekkel, a gyönyörű női ruhákkal, kiegészítőkkel, és a természet is szinte mindig központi eleme az alkotásainak.

A képei hátterét sokszor maga az erdő adja, és olyan állatok jelennek meg rajtuk, mint a medve, ló, farkas, valamilyen madár vagy éppen hattyú. Legismertebb fotóján azonban különböző fajtájú rókák szerepelnek, eltérő színű bundában.

Az első egy hófehér sarki róka, a második közönséges vörös, a harmadik pedig csoda szép szürkésfekete. A kép gyönyörű harmóniáját a színkoordináció adja: a rókák bundájával tökéletes összhangban áll a lányok ruha- és hajszíne. A fotós célja ezzel az volt, hogy bemutassa az emberek és az állatok sokszínűségét.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Кто придумает название этой серии, тому...скажу огромное спасибо❤️ потому что сама я уже измучилась 😅 ⠀ Дорогие, я очень редко обращаюсь к вам за помощью, настолько редко, что никогда 🙈 Но вот настал тот момент, когда я прошу вас помочь. Красивые тексты я писать не умею, поэтому сразу перейду к сути. В мире есть замечательная Оля @olga_lobelia, потрясающий человек, который занимается спасением лис с шубных фабрик. Собственно пухлики на фото - это ее рук дело:) Вчера Оля за несколько дней до забоя выкупила ещё одну рыжую красавицу. Чтобы лисам было максимально комфортно жить, Оле нужно построить ещё один вольер (стоимость около 30 тысяч рублей). Сама она никогда никого не просит о помощи, поэтому это за неё хочу сделать я. Сумма для Оли сейчас сложно подъёмная, поэтому если у вас есть желание поддержать ее, напишите, пожалуйста, мне в Директ или оставьте под этим постом комментарий «ХОЧУ ПОМОЧЬ» и я пришлю вам номер Олиной карты. За честность Олечки я ручаюсь! Спасибо вам ❤️ Кстати если вы или ваши детки хотите познакомиться с лисичками и енотиками, можно приехать к Оле в гости на небольшую экскурсию. Незабываемые впечатления гарантирую🦊 ⠀ 27 ноября - фотосессии и воркшоп с лебедем🦢 ⠀ 2 ноября - фотосессии с волками🐺 ⠀ 3 ноября - фотосессии с медведем🐻 ⠀ На фото md @manzambi_official @terukityrina @poisonous9 muah @ingamakedonskaya foxes @olga_lobelia #dobrovolskaya_portraits

Сказочные фотосессии в Москве🌿 (@anastasiya_dobrovolskaya) által megosztott bejegyzés,

Vajon a rókákkal való fotózkodás mennyire bizonyult körülményesnek? A meglepő válasz az, hogy szinte semennyire, mert az állatok, amiket Anastasiya fotóz, legtöbbször védett nemzeti parkokban nevelkednek. Így hozzá vannak szokva az emberi kontaktushoz, és nem okoz számukra gondot a nyugodt pózolás.

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a nemi egyenlőtlenség és a toxikus maszkulinitás jelenségéről beszélgettünk. Mi a különbség a férfiség és a férfiasság között? Mi számít toxikus maszkulinitásnak, miért alakult ki, és vajon köze van-e a Metoo mozgalomhoz? Miért van annyira kevés női vezető, és miért csak férfias személyiségű nők kerülnek vezetői pozícióba? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a válaszokat Szél Dávid pszichológus, Leszkovszki Máté újságíró, és Pintér Ada.

Promóció

Aki szívesen nézegetne még több csoda szép képet a művésztől, az megteheti Anastasiya Instagram-oldalán, amelyet lassan már negyvenezren követnek.

Az év természetfotója bámulatosan mutatja be a zsákmányszerzést

A kínai fotós képe a tökéletes pillanatban készült el: megmutatja a támadó róka és a rettegő mormota drámai táncát. A többi helyezett fényképe is lélegzetelállítóan tárja elénk az állatok viselkedését. 

Drámai pillanatban kattintott a fotós - Szinte megbénította a rettegés a róka áldozatát

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük