Különleges látogató dobta fel a karanténba vonult pár napját - Fotók

Képeket készítettek a váratlan látogatóról: korábban már találkoztak vele.

alvó róka nyitó

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egy idős házaspár a karantén alatt nem nagyon tud szociális interakciókba bocsátkozni, semmilyen házi kedvencük nincs, aki időnként felrázhatná őket.

Sara Ryan szülei azonban egyik nap érdekes jövevény pillantottak meg, aki éppen egy farönkön pihengetett. A mókás esetről a lányuk posztolt.

Váratlan látogató érkezett

Sara Ryan édesapja először csak valami vöröses foltot vett észre az ablakból, ám amikor feleségével együtt alaposabban megnézték, kiderült, hogy egy róka látogatott el a birtokukra. Egy korábban kivágott fa rönkjét jelölte ki ideális alvóhelynek az állat. Az idős férfi azonnal küldött képeket a lányának a különleges látogatóról, aki megosztotta közösségi oldalán azokat. Meglepetésére annyira népszerű lett a képsorozat, hogy már közel 500 ezer kedvelést kapott. Íme a kis, kuglóf formába tekeredett édes róka. 

(Képek forrása: SaraReneeRyan / Twitter. A kiemelt kép illusztráció, forrása: Getty Images Hungary)

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük