Egy évig a TikTokon játszotta el, hogy nem él: szerepet kapott egy bűnügyi sorozatban
A tiktokos férfi esete mutatja, hogy kitartással és gyakorlással messzire lehet jutni 321 nap alatt.

solen-feyissa-XfnfMlNpWDo-unsplash
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2021. október 24-én Josh Nalley közzétett TikTokon egy videót, amiben arccal lefelé fekszik egy patakban. A háttérben két kutya játszott a vízben. A férfi nem adott magyarázatot, és véletlenszerű hashtageket használt, feltehetően azért, hogy több nézettséget szerezzen.

Bár ez a kissé aggasztó TikTok-videó önmagában igénytelennek tűnhet, valójában egy majdnem egyéves munkafolyamat kezdete volt, ami ahhoz vezetett, hogy szerepet kapott egy fontos sorozatban.

Egy évig a TikTokon játszotta el, hogy nem él

Három nappal első videója után Josh Nalley közzétett egy videót, amelyen ismét arccal lefelé feküdt, ezúttal fűben, miközben egy fűnyíró haladt el közvetlenül a kamera előtt, mely a videó nagy részében eltakarta őt.

@living_dead_josh #KFCSecretMenuHacks #PradaBucketChallenge #fyp #acting #actingskills ♬ original sound - PAMÉ

A képaláírás a következő: „második napja annak, hogy halottat játszok, míg be nem válogatnak egy filmbe vagy sorozatba.”

A kitartó férfi folytatta a trendet. 321 napon keresztül minden egyes nap közzétett egy TikTok-videót, és minden darabbal tökéletesítette tudását.

Felmerülhet a kérdés, miért pont holttestet akart eljátszani.
- Nem szeretek kamera előtt beszélni, de könnyűnek tűnt egy helyben feküdni, és úgy tenni, mintha halott lennék - mondta Josh Nalley a Washington Post oldalán megjelent interjújában.

Az étteremvezető különböző helyszíneken mutatta meg hátborzongató performanszát: gyepen, hóban, helyi parkban, raktárban, fa alatt. Pózai és kameraállásai változtak, néha egy tárgy oldalára hajtott fejjel, szemben a kamerával látszott, máskor a kamera légi felvételt adott kísérteties jelenetéről.

@living_dead_josh ##KFCSecretMenuHacks #fyp #themountaingoats ♬ original sound - bleu

A férfi ismétlődő munkája bizonyítja, hogy gyakorlat teszi a mestert.
- Miután több mint 300 ilyen videót készítettem, sokat fejlődtem és jobb lettem - mesélte.

Útközben megtanulta, mi teszi hihetőbbé felvételeit.
- Először lehetett látni, ahogy lélegzem, és a művér is hiteltelen volt. Ezért eldobtam a művért, és jobban megtanultam visszatartani a lélegzetem.

- Arra jöttem rá, hogy az néz ki a legjobban, mikor a videókban valamilyen mozgás van, és nem úgy fest, mint egy állókép. Míg a mozgás valóban növeli a morbid pillanat hitelességét, olykor imádni való zavaró tényezőket is jelent.

A 27. napi bejegyzésében Josh Nalley ezt írta videója mellé: „az egyik kutyám még mindig kíváncsi, hogy mire készülök. A másik csak úgy kalandozik körülöttem.”

A cikk az ajánló után folytatódik

Végül 321. napi videója alatt egy váratlan komment jelent meg. A CSI: A helyszínelők című sorozathoz tartozó TikTok-fiókból jött a hozzászólás: 
- Szabad ezen a héten?
Josh Nalley azt felelte:
- Igen, az vagyok...

- E-mailt kaptam a CBS-től, amelyben azt írták, láttak a TikTokon, és nekem akarják felajánlani a holttestszerepet - emlékezett vissza a színészjelölt. - Először nem hittem el, de Kaliforniába repítettek. Kiderült, hogy Mario Van Peebles volt az epizód rendezője, így amellett, hogy szerepet kaptam a sorozatban, még találkozhattam vele, ami nagyszerű volt.

@living_dead_josh Tune in to the Season 2 premiere September 29th @csicbs #csivegas #cbs #dreamcometrue #goals #fyp #foryoupage ♬ Who Are You - The Who

Következő TikTok-videójában holttestként pózolt a korábbi CSI-sztár, Marg Helenberger mellett a hollywoodi Hírességek sétányán. Feliratban jelentette be, hogy szerepel a CSI: Vegas második évadában, amelynek kezdő epizódja 2022. szeptember 29-én volt.

Josh Nalley története azt bizonyítja, hogy elszántsággal és elhivatottsággal az ember bármit elérhet, amire csak vágyik. Még akkor is, ha ez egy holttest eljátszása egy sorozatban. A CSI: Vegas című sorozatban az epizód premierje, melyben Josh Nalley holttestet játszott, 2022. november 3-án volt.

6 előtte-utána kép a szívmelengető fejlődésről

Szívmelengető előtte-utána képek készültek a fejlődésről, az így kibontakozó történetek pedig mindenki arcára mosolyt tudnak csalni.

Kiemelt kép: Unsplash

Ezt is szeretjük