Így vedd le a lábáról a pasit anélkül, hogy egy szót is szólnál

Néha a testbeszéddel többet elérhetsz, mint ha szólásra nyitnád a szádat. Teszteld flörttippjeinket!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Néha szavak nélkül is célt lehet érni, pláne akkor, ha a kiszemelt pasi elcsábításáról van szó.

Ha kinézted a srácot, és szeretnél rá mély benyomást tenni, akkor használd a testbeszéd legütősebb technikáit.

Incselkedő mosoly

A legegyszerűbb és legelbűvölőbb módja annak, hogy az ujjad köré csavard a pasit, egy kedves, de kicsit kacér mosoly. Utóbbival a tudtára hozhatod, hogy szimpatizálsz vele, és szeretnéd jobban megismerni, de ha kissé évődsz is hozzá, azzal egyértelműen azt üzened, hogy bejön neked, és nyitott vagy a közeledésre.

Egy őszinte, szívből jövő mosolynak egy pasi sem tud ellenállni, hiszen, ahogyan a mondás is tartja, a mosoly megszépít. Ráadásul azért is érdemes élni ezzel a módszerrel, mert így a másik fél azt érzi, hogy kitüntetted a figyelmeddel, ezáltal pedig annak is megnő az esélye, hogy a flörtölést beszélgetés váltja majd fel.

Utánozd le a mozdulatait!

Ha egy kicsit kihívóbb szeretnél lenni, akkor használd a testedet. Általában, ha tetszik valaki, annak tudattalanul is leutánozod a mozdulatait - ezzel a trükkel szándékosan is élhetsz. Ha a srác a kezébe fogja a poharát a büfében, és dobol rajta az ujjával, akkor tedd te is ezt. Ha törzsét picit feléd dönti, akkor te is hajolj kissé előre, ezzel is jelezve, hogy teljes mértékben figyelsz rá.

A tükrözés nagyon hasznos technika, mert bizalmat és szimpátiát sugall - ily módon könnyen meggyőzhetsz egy tétovázó tinédzsert arról, hogy valóban vágysz a társaságára, no meg arról, hogy nem kell tartania a kezdeményezéstől.

A pillantás ereje

Egy pillantás sokszor többet mond minden szónál, pláne, ha ügyesen alkalmazod. Bátran nézz a pasi szemébe, de néhány másodperc után kapd le róla a tekintetedet, majd lopva megint less rá. Amikor észreveszi, hogy mindez nem a véletlen műve, hanem tudatosan figyeled, akkor már ő is résen lesz, és indulhat a szemezés.

Ezt mutasd meg!

Szeretnéd tudni, hogy mit néznek meg a pasik először egy lányon? Íme, az ő véleményük!

Egyre hosszabb ideig figyeld őt, nézz a szemébe, és lehetőleg ne pislogj - mintha farkasszemet néznél vele. Ezután pillants a szájára, mérd végig tetőtől talpig, de a szemed mindig térjen vissza az arcára, és akaszd a tekintetét az övébe. Ha már egészen biztos vagy benne, hogy figyel rád, akkor egy kicsit rá is mosolyoghatsz, ettől a pillantásod kedvesebbé, de egyúttal kissé provokatívabbá is válik, és azt sugallhatod felé, hogy készen állsz szóba elegyedni vele.

Ezt is szeretjük