10 tűpontos rajz napjaink valóságáról: keményen betalálnak

A tehetséges művész leleplezte rajzaival a társadalom legégetőbb problémáit.

társadalomkritika nyitó
beauty and style
Top olvasott cikkek

A lengyel művész, Pawel Kuczynski köztudottan szereti kifejezni a világról, a modern társadalomról alkotott sarkalatos véleményét ötletes rajzaival. 

Minden egyes alkotása valamilyen égető szociális problémára világít rá, mint a közösségi médiafelületek irányába kialakult függőség, a környezetszennyezés és a mentális betegségeket okozó társadalmi nyomás.

A társadalom görbe tükre

Illusztrációiból csak úgy árad az online magányosság érzése, melyet a lájkok, az elismerés kergetése generál az emberekben, ami sajnos csak keveseknek ismeretlen érzés. 

- Már fiatal koromban is érdekeltek a plakátok és az illusztrációk - nyilatkozta Pawel Kuczynski a BoredPanda oldalán. - A Lengyel Plakátiskola nagy hatással volt rám. Mindenkinek szívből ajánlom, hogy megismerkedjenek a képeikkel. 

A plakátiskola hatására a Poznańi Képzőművészeti Akadémián végzett férfi belevágott saját rajzainak, stílusának kialakítására, mígnem tökélyre fejlesztette azt. Alkotásai remekül rávilágítanak a nagyvilágban zajló fontosabb mozzanatokra - érdemes őket végignézni.

(Képek forrása: Pawel.Kuczynski / pictorem, pawelkuczynski / teepublic, pawelkuczynski, pawel_kuczynski1 / Instagram,  pawelkuczynskiart / Facebook, a képek használatát Pawel Kuczynski engedélyezte )

Ezt is szeretjük