Több mint 60 ezren követik a férfit az instán: ha megnézed a fotóit a világról, megérted, miért
Szürreális fotómanipulációk, amik téged is lenyűgöznek.

no-laptoppal
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hansruedi Ramsauer húsz éven át dolgozott pénzügyi területen, mielőtt webdesigner, digitális művész lett belőle.

A Photoshop kezelését saját bevallása szerint a YouTube oktatóvideói segítségével sajátította el, majd szorgalmasan, napi rendszerességgel gyakorolta.

Hansruedi Ramsauer szürreális fotói

Alapvetően nem művészi ambíciók mozgatták, független webdesignerként úgy látta, hogy érdemes kitartóan tanulnia a photoshop használatát, a potenciális ügyfelek számára pedig csábító, ha mindennap egy új képet tesz ki az Instagram-oldalára. Ma már 55 ezer követője van az Instagramon, és a számuk napról napra nő. 2020-ban Svájcban már kiállítást is rendeztek a digitális művész szürreális munkáiból.

A motoros, akit utolért a természet. Ez a sokatmondó fotó egyébként szerepelt Hansruedi Ramsauer zürichi kiállításán is.

"Egy ötlettel kezdem, ami aztán valami mássá válik" - idézi Hansruedi Ramsauer Pablo Picassót, a XX. századi avantgárd egyik legjelentősebb festőjét.

Az időnk tényleg végtelen, vagy inkább csak hinni szeretnénk, hogy a felezővonalak örökké elkísérnek?

A természet és a nagyvárosi létforma találkozása Hansruedi Ramsauer egyik kedvelt és igen látványos témája.

Ez a jól szerkesztett fotó nem csupán kedvtelésből, illetve gyakorlatképpen, hanem a Columbia sportruházat számára készült.

Kis ember a nagyvilágban

Imran Hussain illusztrátor eljátszott a gondolattal, hogy vajon mi történne, ha egyik pillanatról a másikra akkorára zsugorodna össze, mint a kisujjkörme. A művész megalkotta saját, miniatűr mását.

Borítókép: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük