Ilyen tanácsokat ad az Insta-nagyi: sokat lehet tanulni a bölcsességeiből
Az Instagram-celeb nagymama az élet nagy igazságairól posztol nap mint nap, tanulságos gondolatait imádja az internet népe.

instanagyi nyitó
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az édesanyák és nagymamák jobbnál jobb tanácsokat tartogatnak tarsolyukban. Ha valakinek szüksége lenne egy-két bölcs iránymutatásra, érdemes rápillantania az instagrammer nagymama oldalára.

Pranav Sapra édesanyjával, Poonap Saprával együtt vágott bele a táblákra írt napi bölcsesség elkészítésébe és megosztásába. Az erről készült képek sokaknak adnak bátorságot nehezebb időszakokban vagy döntések előtt.

Hasznos szülői tanácsok

Annak ellenére, hogy a szülők javaslatait gyakran ignorálja az ember, legtöbbször kiderül, hogy végig igazuk volt. Pranav Sapra szerint a fiatalabb generáció érdeklődését úgy lehet leghatékonyabban felkelteni, hogyha egy olyan platformon kommunikálnak velük, amit nap mint nap használnak. És igaza is volt, melyet jól mutat, hogy a nemrégiben létrehozott oldalnak már most több mint 125 ezer követője van. Ezenkívül a közös munka Pranavot is közelebb hozta anyukájához: - Szeretném, hogyha az emberek jobban odafigyelnének a szüleik mondanivalójára, és többször beszélgetnének velük. Nagyon szerencsés vagyok, hogy nekem ilyen anyukám van - nyilatkozta a MyModernMet oldalon. Az Insta-nagyiként is emlegetett hölgy nem rest megosztani útmutatásait a világgal.

(Slideshow és ajánlóképek forrása: motherwithsign / Instagram, borítókép forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük