18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Számold ki, mennyire vagy tüzes szerető!

Kizárólag 18 éven felülieknek!

Ismerd meg önmagad a születési dátumod alapján, és használd szexi tippjeinket!

A szex nagyon fontos az életben! Szeretkezünk azért, hogy továbbörökítsük a génjeinket, és természetesen azért, hogy jól érezzük magunkat.

A szexualitás az emberi gondolkodás egyik alapvezérlője, akár a filmek készítőire, akár az élet bármely területére gondolunk, minden bizonyítja ezt a tézist.

A saját sorsszámodat születési dátumodból számolhatod ki. Úgy kapod meg, hogy születési dátumod számjegyeit összeadod egészen addig, míg egyetlen alapszámmá nem képezed. Tehát, ha a születési dátumod 1980. 10. 24., akkor a következő módon add össze a számokat:

1+9+8+0+1+0+2+4=25, 2+5=7

Ebben az esetben tehát 7 a sorsszámod.

1-es sorsszám

Céltudatos vagy, amivel könnyen elüldözöd a párod. Versenynek tekinted a szerelmet is, ahol meghódítod a kiszemelt áldozatot. Extrém esetben olykor túl sokat foglalkozol a saját kielégüléseddel, és túl domináns vagy. Hajlandó vagy elnyomni az ő vágyait, ha viszont nem esel túlzásokba, izgalmas vagy, és izgatóan kísérletező.

Szexuális aktivitás: Egy helyre tudod irányítani az energiádat, és ezzel a maximálisat hozod ki belőle. Hihetetlen módon tudod a végsőkig fokozni az izgalmát.
Tipp: Vegyél fel piros fehérneműt egy izgató éjszakára!

2-es sorsszám

Gondoskodó szerető vagy, aki mindent meg akar adni a szerelmének. Örömödet leled a csókolózásban, az ölelkezésben és az érintésben. A valóságban szükséged van arra, hogy érezd, valaki védelmez. Szereted, ha minden kiszámítható, és a szeretkezésnek megvan a pontos menete.

Szexuális aktivitás: Tőled a legnagyobb ajándék, ha kitárulkozol, tánccal vagy önkielégítéssel.
Tipp: A narancssárga fehérnemű és a smink tökéletessé teszi az estéd!

3-as sorsszám

Izgalmas és játékos szerető vagy, sok önbizalommal. Ez olyan képességgel ruház fel, hogy a partnered kényelmesen érzi magát melletted. Szereted a változatosságot, és biztos van egy példány a Káma Szútrából a polcodon. Nem vagy gátlásos típus, talán még a partnered is pironkodik néha.

Szexuális aktivitás: Az villanyoz fel, ami nem megszokott. Legyen az kiegészítő vagy egy pikánsabb póz.
Tipp: Valami nagyon különleges darabot válassz, ami ha lehet, citromsárga legyen.

4-es sorsszám

Négyesként küzdesz az érzelmeiddel. Lassú és szilárd gondolkodású vagy, nálad lassan alakul ki a szerelem. A kapcsolatok fontosak számodra, ezért nagyon lojális és erkölcsös vagy. A szexuális életed akár unalmas is lehet, ha nem vagy elég fantáziadús.

Szexuális aktivitás: Kapcsold le a villanyt, és hagyatkozz a tapintásra, ízlelésre és szaglásra.
Tipp: A zöld fehérnemű az, ami a négyeshez a legjobban illik.

5-ös sorsszám

A leginkább vállalkozó szellemű szám. Élvezed az izgalmakat, a spontaneitás vezérel, szereted az új pozitúrákat és az új partnereket. Attraktív vagy, aktivitásod mellett viszont szükséged van a pszichikai stimulációra.

Szexuális aktivitás: Első számú erogén zónád az agyad. Fantáziád határtalan. Pörgesd be magad erotikus olvasmányokkal.
Tipp: A kék melltartó és bugyi lesz a legjobb választás számodra.

6-os sorsszám

Hatosként igazán odaadó társ vagy. Fontos neked a harmónia a kapcsolatban, enélkül leblokkolhatsz. Ha megtalálod azt, aki a vágyad kielégíti, akkor boldog vagy, és nem kacsingatsz semerre. A zene, a gyertyák, a gyengébb fényviszonyok azonnal romantikus hangulatba hoznak.

Szexuális aktivitás: Hosszú, lágy csókok és a masszázs a tökéletes előjáték számodra.
Tipp: A csodálatos éjszakára indigókék, sötétkék vagy fekete fehérneműt válassz.

7-es sorsszám

Álmodozó és romantikus lélek vagy, akit különleges spirituális kapocs köt össze partnerével. Ez a szexben is megjelenik nálad, nagyon fantáziadús vagy. Ha fogékony vagy rá, akkor tudatosan irányíthatod a partnered az intim együttlét alatt, megosztva vele fantáziáidat.

Szexuális aktivitás: Próbáld ki a Tantra-technikát a meditatív szexuális élményért. Tanuld meg irányítani a tested.
Tipp: Lilába bújtasd a tested a tökéletes élményért.

8-as sorsszám

Visszafogott vagy a szex terén, nem igazán adod át magad a testiségnek. Ha jobban elengednéd a szexuális energiáidat, és felszínre hoznád azokat, óriási élményben lenne részed, legyél akár csábító, akár elcsábult.

Szexuális aktivitás: Kezdetben nézz erotikus filmet, és add át magad a látványnak, az sem baj, ha maszturbálsz közben.
Tipp: A te fehérneműd legyen rózsaszín, amely segít egyensúlyba hozni a szexuális energiákat.

9-es sorsszám

Nagyon empatikus vagy, ez viszont könnyen mások lábtörlőjévé tehet téged. Élvezed, hogy segítesz a partnerednek, mindig csak adsz, saját vágyaid háttérbe szorulnak, úgyhogy légy óvatos! partnerednek az is fontos, hogy téged boldoggá tegyen.

Szexuális aktivitás: Próbáld ki a kölcsönös kielégítést, mint amilyen a 69-es póz. Így adsz is, és kapsz is.
Tipp: A barna, a bronz és a csokoládé színű fehérnemű még jobbá teheti az éjszakát.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük