Szombaton indul az Etyeki Pincefesztivál
Finom borok, ezerféle program kicsiknek és nagyoknak
Kedveled a jó borokat, és friss levegőre vágysz? Akkor irány Etyek!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2003 óta az évszázados etyeki pincék nem csak borászok generációinak munkájáról regélnek, hiszen az eddig megrendezett nyolc Pincefesztivál alatt látogatók százezrei koptatták tovább az ódon köveket. Idén újra lesz Etyeki Pincefesztivál, május 21. és 22. között.

Etyeki pincefesztivál 2011.

A rendszeres pincefesztiválozók bizonyára alig várják már a májust, hogy ismét megkóstolhassák a legjobb magyar borokat.

Az újoncként érkező családok apraja-nagyja pedig tartalmas programok garmadáját fedezheti fel a játszóháztól a kézműves kiállításig, szurkolhat a BorÁszok-Parlament SE barátságos focimeccsen, vagy meghallgathatja a Búcsú téren a legnépszerűbb előadók koncertjeit.

Az idei évben is csaknem negyven vendéglátó etyeki pince nyitja meg kapuit, a településen belül pedig tíz helyszínen várnak rád a nyitott pincék. Kattints a térképre!

Koncertek

Fesztiva kártya

Az idei fesztiválon a kóstolórendszert újítják meg, hogy a fizetés gyorsabbá váljon. Az eddigi kóstolójegyeket elektronikus kártyára cserélik. Az úgynevezett Fesztiva kártyákat a már megszokott értékesítőpontokon lehet megvásárolni és feltölteni, a pincékben pedig elegendő lesz a kártyát a borásznál kihelyezett terminálhoz érinteni.

2011. május 21-22-éig újra nyitva állnak a pincekapuk. Ha pedig lehetetlennek érzed, hogy kocsival menj a borfesztiválra, a Kelenföldi pályaudvarról közvetlen buszjáratok indulnak Etyekre.

Kép: www.orszagalbum.hu

Ezt is szeretjük