Ezt küldd el üzenetben, ha boldog új évet kívánnál: szép és egyedi szilveszteri köszöntők

Ha unod a trágár szilveszteri üzeneteket, mutatunk jobbat!

szilveszter-2022
beauty and style
Top olvasott cikkek

Akár szereted nagy ünneplés közepette búcsúztatni az óévet, akár békésebben, családi körben köszöntöd az új évet, eljöhet a szilveszter éjszakának egy pontja, amikor úgy érzed, valaki nincs veled, akivel pedig szívesen osztanád meg a ma estét.

Ha ilyenkor nem szeretnél telefonálni, írhatsz egy rövid üzeneted, hogy tudasd a másikkal, gondolsz rá. Amennyiben nem akarsz saját kútfőből írni, válassz a következő szép köszöntők közül. 

1.

Szilveszter éjjelén válassz egy csillagot, ha bármi bánt, neki elmondhatod! Meggyógyítja szívedet, lelkedet. Kívánom: tegye szebbé a következő évedet! BÚÉK!

2.

Kívánok nektek 12 hónap egészséget, 52 hét szerencsét, 365 nap nyugalmat, 8760 óra szerelmet, 525 600 boldog percet! BÚÉK!

3.

Erdő szélén ezüstfenyő, havas ággal büszkélkedő, őz és nyuszi körbejárja, tekintetük megcsodálja. Képzeld el, hogy ott állok, és boldog új évet kívánok!

4.

Eljött a nap, mely lezár egy évet. A jövőtök rejtsen sok boldogságot és szépet! Álmotok s vágyatok valóra váljon, mindenkire boldog új esztendő várjon!

5.

Éjféltől új év köszönt le ránk, holnaptól 2022-t ír az egész világ, s ha az óra elüti a 12-t, jó kedvvel nyiss ki egy üveg pezsgőt! BÚÉK!

A cikk az ajánló után folytatódik

6.

Csillognak az ünnepi fények, lelassul a rohanó élet, melegszik a családi fészek. Kívánok nektek sok szépet, sikeres, boldog új évet!

7.

Kristálygömbben téli álom, szertefoszlik, ha megrázom. Hópelyhek szállnak ki belőle, tündérek táncolnak előtte. Csillogó szemmel rád néznek, kívánnak boldog új évet!

Szilveszter külföldön

Magával ragadó képeken örökítették meg a szilveszteri ünnepet a világ különböző pontjain: van, ahol a tengerben táncolják végig az éjszakát, máshol máglyán bábukat égetnek.

Képek: Getty Images Hungary 

Ezt is szeretjük