Így lesz tökéletes a kaszinótojás
Kötelező menü szilveszterkor
Igaz, hogy régi játékos, de nem szabad kispadra ültetni a kaszinótojást szilveszterkor.

Ha úgy döntöttél, hogy az óévbúcsúztató bulira a saját otthonodban szeretnél sort keríteni, bizony nem árt, ha előveszed a hidegtálak kínálta lehetőséget, többek között kaszinótojás formájában.

Próbáld ki egyszerű receptünket, és kínáld meg a vendégeket egy kis kaszinótojással! Meglátod, nem lesz olyan látogató, akinek ne ízlene kreációd.

Kaszinótojás

Hozzávalók:

  • 10 tojás
  • 2 evőkanál majonéz
  • 1,5 dl tejföl
  • 1 evőkanál mustár
  • fél csokor petrezselyem
  • bors

Elkészítés ideje:

25 perc.

Elkészítés menete:

Forralj vizet, és a tojásokat főzd keményre. Vedd le a héjukat, majd vágd őket keresztbe, hogy ki tudd venni a sárgájukat. A majonézt, a mustárt és a tejfölt keverd össze alaposan.

Egy villa segítségével nyomkodd össze a tojássárgákat, majd a felaprított petrezselyem társaságában keverd hozzá a tejfölös masszához. Ízlésed szerint fűszerezd sóval, borssal, végül a fél tojásokba töltsd bele a krémet, és már kínálhatod is. Kicsit lehűtve még finomabb, ráadásul az ízek is jobban összeérnek.

Gondolj a hasadra!

Ha a legfinomabb szilveszteri ízeket keresed, akkor megtaláltad. Képgalériánkban a legnagyobb slágereket gyűjtöttük össze!

Ezt is szeretjük