Miben lesz legnagyobb szerencséd életedben? Névszámod elárulja

Névszámod kiszámolása egyszerű: táblázatunk és példánk is segít neked benne.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Amikor megszülettél, megkaptad szüleid vezetéknevét, és azt a keresztnevet, amelyen szólítanak babakorodtól fogva. Ez a név azonban nemcsak néhány betű egymásutánja, hanem sorsod befolyásolója is.

Mint ahogy minden szám hordoz valamilyen befolyásoló energiát, úgy minden betű is közvetve, ugyanis minden betű megfeleltethető egy számnak. A következő táblázat segítségével nézd meg, a te teljes neved betűi milyen számoknak feleltethetőek meg. Miután leírtad egy papírra, kezdődhet az egyszerű számolási művelet.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
A B C D E F G H I
J K L M N O P Q R
S T U W V X Y Z  

 

A számolási művelet segítségével kiderül, mi a névszámod. Add össze a kimásolt számokat, és az összeg számjegyeit is, majd tedd ezt újra mindaddig, míg nem kapsz egyjegyű, 11-es, 22-es vagy 33-as számot, mely utóbbiak mesterszámok.

Példa Kis Katalin névvel: 2+9+1+ 2+1+2+1+3+9+5=37, 3+7=10, 1+0=1-es névszám.

Miben leszel legszerencsésebb?

Ha kész vagy a számolással, keresd ki a névszámodat lent, és olvasd el, te miben leszel a legszerencsésebb életed során.

1 - szerencséd abban rejlik majd, hogy életed meghatározó fordulatai szerencsések, és nem pedig balszerencsések lesznek. Így ha nagy változás is jön az életedben, az mindenképpen pozitív lesz számodra.

2 - bár várnak majd csalódások is, esetedben a szerelem az, amiben a névszámod szerencsét hoz. Minden egyes eset ugyanis, amikor balul sülnek el a dolgok, tanít téged, és hozzásegít, hogy a nagy Ő mellett öregedhess meg.

3 - azokban a pillanatokban lesz melletted Fortuna, amikor teljesen kilátástalannak érzed a helyzeted. Ha például hosszú ideje nem lesz munkád, váratlan ajánlat jön, vagy ha nem lesz pénzed, valahonnan mégis hozzájuthatsz.

4 - életedben nem egy-egy nagyobb dologban vár szerencse, hanem általánosan, mindennapi apróságokban. Fortuna mindvégig melletted áll majd az utadon, jelenlétét pedig akkor veszed észre igazán, ha tudod ezeket értékelni.

5 - mivel nem áll tőled távol a kalandvágy, életedben számos alkalommal kerülsz olyan helyzetbe, amely izgalmas, kreativitást és lélekjelenlétet igénylő lesz. Ilyen helyzetekben szegődik majd melléd a szerencse.

6 - a világ legszerencsésebb emberének mondhatod magad, névszámod ugyanis azt a szerencsét jósolja életedben, hogy mindig lesz, akit szeress, és mindig lesz, aki szeret téged.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

7 - a szellemi értékek kapcsán vár életedben szerencse. Először még diákként, később, felnőttkorodban a munkád kapcsán, ahol a tudásodat kell kamatoztatnod.  Ötleteid, megoldási javaslataid javarészt szerencsésen sülnek el.

8 - a pénzügyek terén vár téged szerencse életedben. Ha ez csak annyi, hogy mindig van elég a zsebedben, hogy meg tudj élni, a mai világban már az is szerencse. Nálad azonban esélyes egy nagyobb anyagi szerencse is a jövőben.

9 - a családalapításban lesz szerencséd a névszámod szerint. Először is szerencsésen házasodsz majd. Olyan emberrel kötöd össze az életed, aki érdemes arra. Később pedig szerető új kis családot alapíthattok ketten.

11 - lesz néhány olyan alkalom, amikor váratlan fordulatok nyitnak új fejezetet a sorsodban. Ezeken a pontokon ugyan nem mindig lesz neked könnyű, de utólag mindig rájössz majd, milyen szerencse volt, hogy úgy történt, ahogy.

22 - egész életedben remekül működhet a hatodik érzéked. Megérzéseidre érdemes is hallgatnod, mert általában beigazolódnak. Ami a szerencsét illeti, mindig ráérezhetsz, mi az, amibe belevágva siker koronázza törekvéseid.

33 - környezeted irigykedve nézheti, hogy bármibe fogsz bele, bármilyen ötletedet akarod megvalósítani, az sikerül. Fortuna kicsit talán kivételezik is veled, mivel kudarcba nem is igazán fullad semmi, amibe belevágsz.

Ezt is szeretjük