Mi jelzi előre a férfinál a szakítást? Születési dátuma elárulja

Minden jegy szülötténél más jelek mutatnak arra, hogy fontolgatja a különválást.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Rájönni, hogy az az ember, akit szívből szeretsz, már nem szeret téged, borzalmas érzés, szemet hunyni a nyilvánvaló felett azonban balgaság. Ha ugyanis egy kapcsolatban akár csak az egyik fél is boldogtalan, és semmi remény arra, hogy a helyzet javuljon, teljesen felesleges tovább fájdítani egymás szívét.

Minél előbb fedezed fel a jeleket, annál felkészültebben érhet, ha valóban szakítani akar a párod, sőt, ha ő maga esetleg bátortalan is előállni ezzel, te rákérdezhetsz, jól látod-e, hogy valami nincs rendben. Ezzel magadnak és neki is időt spórolsz, és segítesz is abban, hogy mindketten új esélyt kapjatok a boldogságra.

Minden csillagjegy más személyiséggel párosul, így más-más jelek utalnak arra is, ha valaki a különválást fontolgatja. Keresd ki a lenti jegyek közül párodét, és tudd meg, esetében mi ez a vészjósló jel. Fontos, hogy ne láss rémeket, hiszen semmi sincs kőbe vésve, de egyfajta támpontként felfoghatod az alábbiakat.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

A Kost alapvetően jellemzi az énközpontúság, mely, ha úgy érzi, párkapcsolata zátonyra fog futni, vagy az ő érzelmei gyengülnek, felerősödik. Valamennyi én-időre persze mindig mindenkinek szüksége van, így neki is, de egy ilyen helyzetben ő még több egyedül töltött időt, még több különprogramot, még nagyobb privát szférát igényel. Ebből érezhető, hogy távolodik.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Bikaként a férfi imádja a csinos nőket, és nagyon tud udvarolni, így bizonyára neked is számos bókot mondott már. Onnan veheted észre, ha úgy érzi, a kapcsolatotok már nem az igazi, hogy egyszerűen kifelé tekinget. Gyakrabban megnéz más nőket, neked bókolni azonban elfelejt. Klasszikus jel, de a Bikára különösen igaz.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Ikrekként olyan férfit ismerhetsz a párodban, aki imád jönni-menni, új dolgokat kipróbálni, és egyáltalán élni. Az jelzi nála, hogy valami nincs rendben, ha motiválatlanná válik. Amennyiben ezt veszed észre rajta, könnyen lehet, hogy a kapcsolatotokba vetett bizalma hagyott alább, és ezért vesztett a lelkesedéséből.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

A Rák férfi igazán családcentrikus, és ha komoly kapcsolatban él, akkor szívesen és gyakran beszél a közös jövőről, illetve terveiről. Abban az esetben, ha ezek az alkalmak ritkásabbá válnak, könnyen lehet, hogy a férfi már nem annyira biztos a dolgában, és behúzta  a képzeletbeli kéziféket.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Az Oroszlán nagyon körültekintően választ párt. Olyat, aki nemcsak kívülről tetszetős, de bensője is vonzó. Imád mélyen elbeszélgetni szíve hölgyével. Ha a beszélgetéseitek felületesebbé válnak, és már nem túl gyakran kerül sor lelketek mélyéig hatolókra, akkor az sajnos előrevetíthet egy szakítást.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

A Szűz férfinak állandó pozitív visszajelzés kell, hogy önbizalma szinten maradjon. Akkor igazán hatékony azonban a felé irányuló megerősítés, ha olyan ember felől érkezik, aki fontos számára. Ha azt veszed észre, szavaid szinte leperegnek róla, és tőlük nem érzi biztosabbnak önbizalmát, sajnos érzelmileg eltávolodhatott.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

A Mérleg férfi számára a harmónia különösen fontos, ezért mindig törekszik is annak fenntartására. Sok tekintetben kitartó, de ha úgy érzi, szívügyei nincsenek rendben, akkor teljesen meginog egyensúlyérzete élete minden más területén is. Ha látod, hogy valami nem oké, jobb rákérdezned, miért érzi magát rosszul.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Szenvedélyes a szerelemben, akkor azonban, ha érzelmei kihűlőben vannak, vagy valami nem klappol a kapcsolatban számára, ez a szenvedély elvész. Kevésbé érdeklődő, kevésbé kezdeményező, kevésbé tüzes a hálószobában, másképp csókol és ölel. Klasszikus jelek, de a Skorpióra hatványozottan vonatkoztathatóak.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Sohasem volt otthonülő típus, imád utazni, jönni-menni - Nyilas párod ilyen lehet, és te, ha hasonló vagy, mindig a partnere lehettél ebben. Amennyiben azonban azok az alkalmak, amikor együtt mozdultok ki, egyre ritkábbá válnak, mert valahogy nincs ideje, vagy ő szívesebben megy egyedül, az vészjósló jel a részéről.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Bak a férfi jegye? Ambiciózus, és nagyon fontos számára, hogy elismerjék, amit a karrierjében elért. Párja felől, azaz felőled is szomjazza az elismerést. Onnan veheted észre, hogy valami nem stimmel, és talán szakítást fontolgat, ha már nem büszkélkedik mindazzal, amit elért, és nem osztja meg veled álmait. Ezen a ponton közel lehet a szakítás.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

A Vízöntő férfi az egyik olyan jegy szülöttje, amely mellőzni próbálja a spontaneitást, és mindent aprólékosan megtervez. Ez igaz a kapcsolatára is, azaz a kapcsolatotokra: innen veheted észre, ha valami nem a régi. Akkor ugyanis, ha már nem tervezget veled, és nem beszél a távoli jövőről, sajnos alábbhagyhattak érzelmei.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Halak a férfi? Akkor egy művészlélek pasit tudhatsz magad mellett. Lehet, hogy már eddig is alkotott, de ha csak ezután is kezdi el, feltűnően melankolikus dolgok hagyhatják el tollát, ecsetjét, hangszerét. A hangulata alkotásain keresztül jöhet ki belőle, melyek akkor, ha szakítást fontolgat majd, méltán lesznek szomorkásak.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük