Mikor érkezik életedbe az új szerelem? Így számolhatod ki pontosan

A születési dátumod és a legutóbbi szakításod napja segít megjósolni.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Különös, de akárhány szerelmi csalódáson is esik át az ember, akárhányszor is fogadja meg, hogy többé soha nem lesz szerelmes, és nem teszi ki magát újra a szívfájdalom jelentette kockázatnak, némi idő elteltével mégis vágyakozni kezd a szerelem után. Ha te is szeretél ismét párra lelni, és kíváncsi vagy, ez mikor következik be, hívd segítségül a számmisztikát!

Viszonyítsd legutóbbi szakításod dátumát és a mai dátumot életszámodhoz, és máris megkapod a választ, mikor érkezik életedbe az új szerelem. Születési dátumodból kell kiszámolnod az életszámodat a dátum számjegyeinek összeadásával. A kapott összeg számjegyeit ismét össze kell adnod, majd újra az összegét mindaddig, ameddig nem kapsz egyjegyű vagy mesterszám - 11, 22, 33 - eredményt.

Az életszámodat ezután hozzá kell adnod a szakítás dátumainak számjegyeihez, és a fenti módon ismét az összeg számjegyeinek újra és újra összeadásával el kell jutnod egy egyjegyű vagy mesterszám eredményhez. Ehhez végül add hozzá a mai dátum jegyeit, és járj el a megszokott módon. Ezzel kész is vagy.

Ha például 1987. 07. 07-én születtél, 2016. 01. 05-én szakítottál volt pároddal, és az egyszer végezhető jóslást 2016. 10. 12-én végzed, akkor:

1+9+8+7+7+7=39, 3+9=12, 1+2=3-as életszám.

2+1+6+1+5+3=18, 1+8=9.

2+1+6+1+1+2+9=22.

Milyen eredményt kaptál?

1, 2, 3 - ha egyes, kettes vagy hármas eredményt kaptál, akkor várhatóan jövő év elején találsz új párra. A január, a február és a március azok a hónapok, amikor legvalószínűbb, hogy elkezdhetsz egy következő kapcsolatot.

4, 5, 6 - ha négyes, ötös vagy hatos a szám, melyet eredményként kaptál, akkor nagy valószínűség szerint jövő tavasszal, illetve nyár elején talál el ismét Cupido nyila. Addig is használd ki a szinglilét előnyeit, hogy készen állj egy új párkapcsolatra.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

7, 8, 9 - amennyiben a hetest, a nyolcast vagy a kilencest kaptad eredményként, akkor számodra a jövő nyár, illetve a kora ősz a legígéretesebb. Valószínűsíthetően ekkor ér ugyanis utol ismét a szerelem.

11, 22, 33 - ha mesterszámot kaptál, akkor a sors még ad neked némi plusz felkészülési időt arra, hogy ismét belevesd magad egy új párkapcsolatba. Valószínűleg jövő ősszel vagy télen, október és december közt jön el életedbe ismét a nagy szerelem.

Ezt is szeretjük