Szerelmi előrejelzés: ezt mondja a számmisztika az első negyedévre

Párkapcsolatodra nézvést és szingliként is kapsz előrejelzést március végéig.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mi mást remélhetnél a szerelemben, mint boldogságot, szerencsét, harmóniát, szingliként pedig a nagy Ő-t. A számmisztika most elárulja, vágyaid teljesülnek-e az első negyedévben. Számold ki életszámod születési dátumod számjegyeinek összeadásával, és az eredményének annyiszor ismételt összeadásával, míg egyjegyű számot nem kapsz. Ha mesterszámot kapsz - 11, 22, 33 - ne számolj tovább, az az életszámod.

Ezt követően életszámodhoz add a 2016-os év számjegyeit egyenként, és még a 3-as számot, mely az első negyedévet, vagyis az első három hónapot képviseli. Végül járj el hasonlóképpen, mint az életszám számolásakor, egészen egy egyjegyű végeredményig.  Keresd ki a neked szóló leírást.

Példa: 1980. 05. 05-ös születésű illető esetén 1+9+8+0+5+5=28, 2+8=10, 1+0=1.

1+2+0+1+6+3=13, 1+3=4.

1-es

Szingliként első negyedéved várakozással teli lehet, mégis sajnos valószínűleg egyedülállóként zárod a márciust. Addig azonban lehetnek kalandos flörtjeid, és akár randizni is kezdhetsz valakivel, akivel azonban csak tavasztól lesztek egy pár.

Ha párban vagy, kedveseddel úgy érezhetitek, egy test, egy lélek vagytok. Igazán irigylésre méltó harmónia várható köztetek, komolyabb összezördülésektől mentesen. Az első negyedév tehát abszolút ígéretes a számodra.

2-es

Ha nincs párod, remek hírünk van, ugyanis a számmisztika szerint az első negyedévben nagy esélyed van megtalálni, akit keresel. Elég csupán, ha erre lehetőséget teremtesz. Járj el, légy nyitott, és akár egy társkeresőre is érdemes lehet feliratkoznod.

Ha van kedvesed, akkor az első negyedév az év kedvenc időszaka lehet számotokra. Igazi mintapár lehettek, a tökéletes duó, akiket mindenki irigyel. Úgy tarthatjátok fent ezt a harmóniát, ha sokat vagytok kettesben, ám nem kizárólag.

3-as

Az első negyedév szingliként változást hozhat az életedbe. Ha most teret engedsz neki, életed nagy fordulatot vehet. Ismerkedj bátran, ne tarts a csalódástól: hatodik érzéked megsúgja neked, mit tegyél. Jöhet egy férfi, akiről elsőre tudod, kell neked.

Ha van párod, kapcsolatodban változás történhet. Az iránya kérdéses, de remélhetőleg pozitív lesz. A rég fennálló állapot szöges ellentétébe fordulhat. Ha konfliktusotok volt, végre megoldódhat, de az idill is megtörhet valami miatt.

4-es

Nincs más dolgod, csak egy jó tervet készíteni, ha szingli vagy. Az első negyedévben mit szeretnél elérni? Ha párra vágysz, legyen a terved, hogy magadra koncentrálsz. Akkor jön ugyanis a szerelem, ha nem üldözöd éjt nappallá téve.

Párban a közös tervezgetés időszaka lehet számotokra a 2016-os év első negyedéve. Gyakorta szóba kerülhet közös jövőtök. Ha lesz is, amiben nem egyeztek, ne vegye el a kedved. Csupán a kompromisszumkészségeteken múlik a dolog.

5-ös

Sajnos az első negyedév nem lesz zökkenőmentes, ám tudd, hogy bármely felmerülő nehézséget játszi könnyedséggel megoldhatsz. Ha jön egy férfi, aki rossz szándékkal közelít, ne adj neki új esélyt, inkább menj tovább. Meglesz a gyümölcse.

Ha van kedvesed, az első negyedévben lehetnek megoldandó problémák, melyeket közösen kell átvészelnetek. A megoldás nem mindig a legbonyolultabb út, létezhet egyszerű, de nagyszerű mód is, erről ne feledkezzetek el.

6-os

Egyedülállóként nagyszerűen érezheted magad az első negyedévben páratlanul is. Mindennapjaid harmónia lengheti be. A belső kívülről is látszódhat, és igazán vonzóvá tehet. Márciusra képbe is jöhet valaki, akibe fülig beleszeretsz.

Ha párban vagy, napjaitok fő jellemzője az első negyedévben a harmónia lehet. Irigylésre méltó lehet köztetek az összhang, és bizony akadhatnak is irigyeitek. Ne hagyjátok, hogy az értékes harmónia megtörjön, csak egymásra figyeljetek!

7-es

Ha egyedül vagy, a számmisztika azt a feladatot tartogatja számodra, hogy megéld a szingliség előnyeit, és képessé válj élvezni azokat. Ha ez sikerül, megajándékoz egy hódolóval, akit vidámságod, optimizmusod vonz be az életedbe.

Ha párban vagy, kapcsolatotok sokat fejlődhet az első negyedévben. Nemcsak a kommunikáció és a konfliktusmegoldás terén válhattok jobbá, de a szexben is új szintre emelhetitek a kapcsolatotokat. Mindemellett érzelmeitek is erősödhetnek.

8-as

Ha egyedülálló vagy, sikert ígér számodra az első negyedév a szerelemben. Sok férfi tekintete megakadhat rajtad, és bizony randid is lehet az első negyedév során. Hogy ő lesz-e a nagy Ő, az még a jövő titka, de a számok sikert ígérnek.

Párban minden egyes ötleteteket, minden terveteket, próbálkozásotokat siker kísérheti. Ha például a babaprojekt van napirenden, összejöhet a dolog, de ha lakást kerestek, akkor az is sikeres lehet. Öröm kísérheti a napjaitokat.

9-es

Szingliként a megújulás időszaka veheti kezdetét életedben. Most érezheted majd igazán, miért is jó, hogy szakításodnak meg kellett történnie. Lelked új erőre kaphat, kisugárzásod pedig ellenállhatatlanná lesz. Most horogra akadhat egy új jelentkező.

Pároddal egy lépcsőfokkal feljebb léphettek a kapcsolatotokban. Az új szint lehet az összeköltözés, az eljegyzés, a házasság vagy bármi, amin még nem vagytok túl. Ez mindkettőtök számára örömteli lehet, és további várakozással tölthet el titeket.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük