Mikor lesz 2016-ban tízmilliószoros nap? Íme, a dátumok

2016-ban ezeken a napokon válhat valóra kívánságod. Írd fel a naptáradba!

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Vedd elő a naptárad, vagy ha még nincs, akkor a noteszed, és már most jegyezd fel magadnak, mikor lesznek 2016-ban tízmilliószoros napok! Ahogy 2015-ben, úgy 2016-ban is négy lesz, közülük az első már februárban.

Tízmilliószoros napok 2016-ban

2016-ban az alábbi négy napon lesz tízmilliószoros nap:

  • február 22., hétfő,
  • május 21., szombat,
  • július 8., péntek,
  • október 22., szombat.

Mi az a tízmilliószoros nap?

A tízmilliószoros napok mágikus napok, melyeket a tibetiek más néven Buddha-napoknak hívnak. Ők ezeken a napokon megemlékeznek Shakyamuni Buddháról, életének főbb állomásairól, szent cselekedeteiről, és a csodákról, amiket tett.

A tízmilliószoros napokon úgy tartják, minden vágy, kívánság, minden, amit mond vagy gondol az ember, tízmilliószoros valószínűséggel fog teljesülni. Érdemes tehát figyelni a naptárt, és ezekre a napokra pozitív gondolatokkal, mosollyal ébredni, illetve egész napon át koncentrálni arra, amit szeretnél elérni. Így az nagyobb eséllyel válhat valóra.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük