2016-os pénzhoroszkóp: bőség vagy spórolás vár rád?

Horoszkópod előrevetíti neked, mire számíthatsz az anyagiak terén a 2016-os esztendőben.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A pénz nem boldogít, de tény, hogy jó hátteret biztosít a hétköznapokban, ha nem kell a számlák és az árcédulák miatt aggódni. Hogy mire számíthatsz a 2016-os esztendőben az anyagiak terén, arról lenti horoszkópodban olvashatsz.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

2016-ben jó és rossz is várhat, hullámzóan alakulhatnak a dolgok a pénzügyeidben. Találékonyságod az, ami a nehezebb időszakokban kihúzhat a csávából. Anyagi helyzetedben nyáron jöhet fellendülés, mégis inkább mínuszról csak nullára, pluszra nem tudod majd valószínűleg hozni a költségvetésedet. Kreatív hozzáállással tél végére elégedetten tekinthetsz a jövő elébe, zsebedben valamilyen remek pénzhozó ötlettel.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Szorgalmasan dolgozhatsz a pénzedért hónapról hónapra, és a fizetésed minden forintját nagy élvezettel és persze megfontoltsággal is költheted el. Új állásajánlat révén jobb fizetésre is tehetnél szert, de mostani munkahelyed is előrelépéssel kecsegtethet, így ne válts meggondolatlanul. Tavasszal valaki anyagi segítségedre szorulhat, nyáron pedig fókuszba kerülhet életedben a pénz. Október a fizetésemelés-kérés legjobb időszaka. Télen egy váratlan kiadással kell megküzdened.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Az ünnepek eléggé megcsapolhatják a bankszámládat, így a január szűkösebb lehet, ráadásul egy várt bevételed is késlekedhet. Aggodalmaskodhatsz is emiatt, de már februárban jöhet a megoldás, onnantól fogva pedig egyre jobban mehet majd a szekér. Tavasszal stabilizálódhat a helyzeted, nyáron pedig kiváltképp jó lehet, ám kölcsönadáson ne nagyon törd a fejed, mert bajt hozhat rád. Ősszel sajnos veszteség érhet, télen pedig valószínűleg plusz munkával jöhetsz csak ki jól.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Az év eleje sajnos váratlan kiadást tartogathat, valamiféle kár érhet. Az év során a pénzügyeid valószínűleg nem mindig lesznek rózsásak, jobb és nehezebb időszakok is jöhetnek majd. A tavasz és a nyár alakulhat a legkedvezőbben. Azért annyi mindenképpen elmondható a 2016-os évedről, hogy a szerencse mindig veled lehet, és ha jönnek is anyagi gondok, mindig megtalálhatod majd a módját, hogy megoldd őket. Ráadásul májusban extra bevételre tehetsz szert egy ismerősöd közreműködésével.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Bár 2016 elején lehet olyan kiadásod, melyre előzetesen nem számítottál, szerencse kísérheti az utad. Igaz, szeretteiddel lehetnek nézeteltéréseid a pénz miatt, mégsem vet ez akkora árnyékot napjaidra, mivel az anyagi háttered biztosnak ígérkezik, így aggodalmuk alaptalan lehet. Tavasszal a fizetésed nőhet, de nyáron megszaporodhatnak a kiadásaid. Augusztusban a félretett pénzedhez is hozzá kényszerülhetsz nyúlni, és ez év végéig még megeshet sajnos párszor.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Az esztendő első hónapjai virágzóak lehetnek, ami az anyagiakat illeti. Jó lehetőséget kaphatsz extra bevétel szerzésére, a bankszámlád pedig egyre csak hízhat. Nyáron a költségvetésed kiegyensúlyozottnak és stabilnak ígérkezik, igaz, augusztusban szívhatod a fogad valami miatt, ami sokba kerül, vagy nem engedheted meg magadnak. Ősszel megint fellendülés jöhet, és ez folytatódhat egészen az esztendő végéig. A karácsonyi időszakban sem lesz különösebb problémád.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Az év eleje spórolósabb lehet, aminek mindjárt tavasszal hasznát is veheted, mivel akkor nagyobb kiadásaid lehetnek. Májusban egy régebb óta fennálló pénzügyi vita rendeződhet. A nyári hónapokban, talán a nyaralás miatt is, sok pénznek inthetsz búcsút, és egészen augusztusig egy vasat sem teszel majd valószínűleg félre. Ősszel minden jobbra fordulhat, de sajnos év végén a karácsonyi időszak ismét megviseli a bankszámládat.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Kecsegtetően indulhat az év. Nemcsak neked lehet elég, de még valaki másnak is juthat némi anyagi segítség tőled. Februárban olyan forrásból jöhet bevétel, melyre nem gondolnál, de innentől sajnos jöhetnek nehézségek egészen tavasz vége-nyár elejéig. Augusztusban fizetésemelést kaphatsz, de sajnos a költségek megviselhetnek egész ősszel anyagilag, így többet kell spórolnod, matematikáznod. A december azonban előreláthatólag jól alakul majd, az év kedvezően zárul.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

2015-höz képest sokkal jobban alakulhatnak a dolgaid anyagi szempontból, igaz, az abban az évben elszenvedett pénzügyi hiányosságokat nem lesz egyszerű felhozni, illetve pótolni. Az év során egyébként több külföldi út is várhat, ami ugyancsak megcsapolhatja  a bankszámládat, ennek nyáron és télen legnagyobb a valószínűsége. A 2016-os év egyébként tartogathat egy új állást is, ahol nemcsak jobban megbecsülnek, de a fizetés is jobb lehet.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

2016-ban életedben a pénz központi szerephez juthat. Most igazán ráfókuszálhatsz, hogyan és mit szeretnél tenni a jövőben azért, hogy mindened, illetve mindenetek meglegyen. Ennek betudhatóan jóval merészebb is lehetsz, kockázatot vállalhatsz. Bátorságod, tettrekészséged meg is hozhatja a gyümölcsét, mivel az esztendő második felében nagyfokú fellendülés jöhet a pénzügyeidben. Nem hiába mondják, hogy bátraké a szerencse, illetve aki mer, az nyer.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

2016 igazán kedvedre való esztendő lehet, mivel anyagi szempontból abszolút pozitívan alakulhatnak a dolgaid. Sem túl sokat spórolnod, sem a számlák miatt aggódnod nem kell majd valószínűleg. Anyagi helyzeted kiegyensúlyozott lehet. Felmerülhet egy külföldi munkalehetőség, melynek köszönhetően a bevételed nőhet. Azt persze ne feledd, kint az élet is drágább, így érdemes előre számolgatnod a neked ajánlott fizetéssel.

Halak (II. 20 - III. 20.)

A csillagok nagyszerű hírrel szolgálhatnak neked, a 2016-os év számodra gondtalanul alakulhat, ami az anyagi helyzetedet illeti. Remekül gazdálkodhatsz, szorgalmasan megkeresett fizetésedet okosan oszthatod be, és bár spórolgatsz, nem kell görcsösen figyelned az árcédulákat. Még a jótékonykodás is megfordulhat a fejedben, de mielőtt gáláns módon nagyobb összegtől szabadulnál meg, gondold végig, hogy bármikor bármi közbejöhet.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük