Nagy szeptemberi horoszkóp! Tiszta lappal indulhatsz a tanév első hónapjában
Vajon neked mit tartogat a tanév és az ősz első hónapja?

beauty and style
Top olvasott cikkek

Lezárult a nyári szünet, ideje visszazökkenni a régi kerékvágásba. Ám nem csak a tanévkezdés lesz újdonság szeptemberben.

Sokak számára olyan lehetőségekkel kecsegtet az ősz első hónapja, ami régi ügyek végére tehet pontot. Olvasd el, te mire számíthatsz!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Alaposan kipihented magad a nyáron, így teljes erőbedobással veted bele magad a tanulásba már az első hetekben. Vigyáznod kell azonban, hogy ügyesen tartalékold az erődet, mert hamar elfogyhat a lelkesedés, és hosszú időre elfáradhatsz. Emiatt aztán olyan egészségügyi problémák kerülhetnek felszínre, amelyek kivizsgáltatását régóta halogatod. Érdemes most erre sort keríteni, hogy később ne legyen ezzel gondod.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Nem tudsz az iskolára koncentrálni, mert a figyelmedet leköti valaki, aki heves érzelmeket vált ki belőled. Úgy tűnik, ezek az érzelmek viszonzásra találnak, és egy új fejezet nyílhat az életedben. Törekedj az egyensúlyra, nem szabad, hogy egyik terület a másik rovására menjen, különben gyorsan olyan kalamajkában találhatod magad, amiből nem lesz egyszerű kimászni.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Könnyen kerülsz melankolikus hangulatba, sokat gondolkodsz, és úgy érzed, fordulóponthoz érkezett az életed. Használd ki ezt a hozzáállást, mert ha komolyan gondolod, olyan jelentős változásokat érhetsz el, amelyekről eddig csak álmodtál. Úgy tűnik, minden és mindenki a kezedre játszik, de most sem szabad elbíznod magad, mert ha egy pillanatra is hátradőlsz, elmaradnak azok az eredmények, amikre számítottál.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

A Rákok számára a szeptember a tiszta lap hónapja. Ideje rendet rakni a fejedben és a környezetedben is, mert most remekül átlátod az összefüggéseket, és könnyen végleges megoldásokra találhatsz. Fókuszálj arra, hogy minél több lezáratlan ügytől megszabadulj, és terhek nélkül tudd befogadni azokat az újdonságokat, amelyeket a továbbiakban neked tartogat az ősz!

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Míg mindenki a pihenés végét látja a szeptemberben, neked most kezdődik a nyugalmas időszak. Alaposan kihasználtad a nyarat, és el is fáradtál, szinte már vártad, hogy újra rendszer legyen az életedben. Rád is fér a lazítás, és jót fog tenni, hogy leköti valami a figyelmed, mert te is érezted, hogy kezdesz átesni a ló másik oldalára, ezt pedig előbb-utóbb az egészséged bánta volna.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Ha iskolaváltáson vagy túl, továbbtanulás előtt állsz, vagy más mérföldkő van kilátásban, ne izgulj, mert most minden a lehető legjobban alakul. Bízd magad az ösztöneidre, és ne próbálkozz túl erősen, hidd el, a megérzéseid remekül bejönnek szeptemberben. Akár nagyobb, a jövődre hosszú távon kiható döntéseket is bátran hozhatsz, mert most nem fogsz mellé, a csillagok neked dolgoznak.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Dolgozz az önbizalmadon, amikor csak teheted! Mostanában kicsit alábbhagyott az általában erős magabiztosságod, ez az állapot pedig az életed minden területére kihathat, és nem pozitívan. Olvass könyveket, cikkeket a témában, tájékozódj minél többet, akár gyakorlatokat is kipróbálhatsz, amelyek fejlesztik az önértékelésed. Hidd el, jelenleg ez az egyetlen akadálya az előrelépésednek, ha ezt leküzdöd, minden rendben lesz.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Hajlamos vagy arra, hogy túlzásba vidd a lelkesedést, ám amilyen nagy lánggal égsz az egyik pillanatban, olyan gyorsan alább is hagy a figyelmed, és lépsz át a következő dologra. Emiatt hiteltelennek tűnhetsz mások szemében, és még a hozzád közel állókkal is konfliktusba keveredhetsz. Nem árt egy kicsit visszafognod magad, ha nem szeretnéd, hogy a hónap végére támogatók nélkül maradj!

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Ha eddig csak sodródtál az árral, szeptemberben itt az ideje, hogy a saját kezedbe vedd az irányítást. Merj megszólalni, és kiállni magadért, hogy a lehető legjobban alakuljanak a dolgok! A hónap közepén egy kisebb csalódás van kilátásban, ami azonban csak még jobban motivál majd, hogy változtass. Ne félj áldozatot hozni, mert a jövőben kiderül, hogy ez mind semmiség volt ahhoz képest, amit ily módon elérhetsz.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Remekül indul a hónap, egyáltalán nem úgy éled meg az iskolakezdést, mintha az valami borzalmas dolog lenne. Örülsz, hogy viszontláthatod a barátaidat, ráadásul valami megmagyarázhatatlan tudásszomjat érzel. Ez kiváló alkalom arra, hogy fejleszd magad akár otthon is, és olyan új dolgokba kezdj bele, amelyek gondolatával már korábban is játszottál, de még sohasem jutottál el odáig, hogy meg is valósítsd őket.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Úgy érzed, közléskényszered van, főként a szeretteidnek akarod a lehető legkifejezőbben elmondani, hogy mit érzel irántuk, de általában is égsz a vágytól, hogy elmondhasd a véleményedet egy-egy témáról. Nagyon fontos azonban, hogy óvatosan fogalmazz, és ne mondj ki mindent ész nélkül, mert utólag nagyon megbánhatod ezeket a mondatokat, ráadásul olyasmit indíthatsz el egy-egy szerencsétlen kifejezéssel, amit nem akartál.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Magadhoz képest szokatlanul érzelgős hangulatban talál a szeptember. Most átértékeled a kapcsolataidat, elmélyíted az arra érdemeseket, és megszabadulsz a felszínes barátságoktól. Ennek már éppen ideje volt, mert amint ez megtörténik, úgy érzed, megkönnyebbültél, felszabadultál, és valóban olyanokkal veszed körül magad, akik csak építik az életed, és nem rád telepszenek. Ez egy jó kezdet ahhoz, hogy az életed minden területén rendet tegyél.

Ezt is szeretjük