Azt hiszed, jól tudsz hazudni? Most egy perc alatt kiderül, hogy igazad van-e!

Született színész vagy, vagy meggyűlik a bajod a füllentéssel?

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Csillagjegyedből nemcsak arra lehet következtetni, hogy hogyan alakul az életed a jövőben, de a személyiségedről is rengeteget elárul.

Például azt is, hogy mennyire vagy tehetséges füllentő. Keresd ki a horoszkópod, és tudd meg, mi az igazság!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Kosként ami a szíveden, az a szádon, ez pedig nem tesz túl tehetségessé, ami a hazugságot illeti. Nehezen színészkedsz, mellébeszélni pedig egyenesen utálsz, ezért még ha rá is vagy kényszerülve a füllentésre, számodra csak a szerencsén múlik, hogy megúszd a lebukást.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Életedben fontos szerepet játszik a bizalom, ezért nem vagy hazugságpárti, de ha muszáj, megteszed, ami tőled telik. Legfeljebb a kegyes hazugságokat tudod tolerálni, ettől nem is riadsz vissza, de nagyobb valótlanságokat nem állítasz - nem azért, mert nem tudnál, hanem mert nem akarsz.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Bárkit megvezetsz, akit csak akarsz. Szemrebbenés nélkül tudsz hazudni, könnyedén elhitetsz még olyan dolgokat is, amik egészen abszurdan hangzanak. Fontos, hogy ezt a képességedet ne használd mások manipulálására, mert előbb-utóbb belegabalyodsz a saját hálódba.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Inkább hallgatag vagy, mint hazudós. Nehezen tárulkozol ki mások előtt, titokzatos vagy, de ha valaki előtt megnyílsz, annak csak az igazat mondod. Mindezzel együtt ha néha-néha hazugságra kerül a sor, éppen a szűkszavúságod miatt tudod könnyűszerrel átverni az áldozatot. Sokan alábecsülnek, de valójában remekül füllentesz.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

A csillagjegyek közül az Oroszlán a legtehetségesebb hazudozó - köszönhetően briliáns beszélőkéjének -, és ezt az adottságot általában elég gyakran kamatoztatja is. Nem csak helyzeteket és történeteket, de akár a saját személyiségedet is teljesen más színben tünteted fel, ha erre szottyan kedved. Rövid távon mindenki bedől neked, ám aki jobban ismer, gyakran átlát a szitán.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Csapnivalóan hazudsz, de nem is vágysz rá, hogy ez másként legyen, hiszen nem kenyered az alakoskodás, és másoktól is elvárod a teljes őszinteséget. Emiatt sokszor túlságosan naivan állsz a dolgokhoz, olyanoknak is bizalmat szavazol, akiknek nem kellene. Ne változz meg, de légy egy kicsit óvatosabb!

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Szereted egy kicsit feltuningolni a történeteidet, ám ügyesen megtartod azt a határt, aminél még nem feltűnő a füllentés, sőt, inkább egy kis színesítésnek éled meg az ilyen helyzeteket. Nagyobb hazugságokat is szemrebbenés nélkül kimondasz, ha muszáj, és nem is buksz le, de utána mindig rosszul érzed magad, neked inkább a kisebb mellébeszélések mennek könnyen.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Távolságtartó emberként inkább elhallgatsz dolgokat mások előtt, de becsületes vagy, és nem hazudsz - ha kiderül az igazság, vállalod. Ha meg is próbálkoznál valamilyen valótlanság állításával, hamar lebuknál, mert még ha mozdulataid és hangsúlyod nem is árulnak el, könnyen lehet, hogy a lelkiismereted miatt utólag színt vallanál.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Annyira nem kenyered a hazugság, hogy sokszor a túlzott őszinteséged sodor kellemetlen helyzetbe. Gyakran előbb beszélsz, és csak utólag gondolkodsz, a kegyes hazugságot is csak hallomásból ismered. Ha mégis olyan helyzetbe kerülsz, hogy füllentened kell, nem okoz nehézséget, de tudat alatt is kerülöd ezeket a szituációkat.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Nehéz kiismerni téged, annak ellenére, hogy nem vagy hazudós, és nem is megy jól a füllentés. Mindenkivel úgy viselkedsz, ahogyan ő veled, így nem sokan értenek egyet abban, hogy milyen is vagy valójában. Mindezek mögött azonban semmi rossz szándék nincs, csupán nem akarod kiadni magad, ezért biztonságosabbnak látod tükrözni a másik viselkedését.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Még az igazságot is olyan köntösbe bújtatod, mintha viccesen nagyot mondanál, csak hogy tompítsd az élét. Szeretsz játszani az emberekkel, tesztelni őket, figyelni a reakcióikat. Szórakoztató vagy, de könnyen hiteled veszítheted, ezért néha nem árt komolyabbnak és őszintébbnek lenned.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Könnyedén hazudsz, de nem túl jól, mert hiába érzed úgy, hogy sikerült átverni a másikat, általában átlátnak rajtad. Sokszor választod a könnyebb utat olyanokkal szemben, akik nem érdekelnek, és füllentesz, de észre sem veszed, hogy elárulod magad: ilyenkor máshogy hangsúlyozol, és a testbeszéded is eltér a megszokottól. A szívedhez közel állóknak azonban nem tudsz, és nem is akarsz hazudni.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük