Ma is folytatódik a nyárias időjárás: a hétvégén viszont komoly változás jön

Ilyen lesz a következő napok időjárása.

GettyImages-1295019640

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Úgy tűnik, hogy az időjárás nem veszi figyelembe, hogy már benne járunk az őszben, de vajon ez meddig marad így?

A meteorológusok hidegfrontot jósolnak a hétvégére, de vajon ez elég lesz az időjárás drasztikus változásához?

Szeptember végének időjárása 

Ma derült, napos időre van kilátás, bizonyos helyeken kevés fátyolfelhő előfordulhat. Csapadék nem várható. A szél többnyire mérsékelt marad. A legmagasabb nappali hőmérséklet 23-29 fok között alakul. Késő estére általában 15-20 fok közé hűl le a levegő, de a hidegre érzékeny helyeken ennél hűvösebb lehet.

Ma este derült lesz az ég. Hajnalra foltokban párássá válik a levegő, köd is képződhet. Csapadékra kevés az esély. A légmozgás gyenge marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 10-16 fok között várható, de a hidegre érzékeny részeken ennél hűvösebb lehet néhány fokkal.

Pénteken a pára- és ködfoltok feloszlását követően derült, napos időre van kilátás. Csapadék nem lesz. A szél többnyire mérsékelt marad. A legmagasabb nappali hőmérséklet 24-29 fok között alakul.

GettyImages-1220969502 (1)
Fotó: jun xu / Getty Images Hungary

Szombaton hidegfront szakadozott felhőzete vonul át Magyarország felett északnyugatról délkelet felé, emellett általában többórás napsütésre lehet számítani. Helyenként előfordul záporeső, egy-egy zivatar. A délnyugati, majd az északnyugati, északi szelet élénk lökések kísérik sokfelé. A hajnali 8-16 fokról délutánra 21-27 fok közé melegszik fel a levegő.

Vasárnap napos idő várható gomoly- és fátyolfelhőkkel, a Dunától keletre lehet helyenként erőteljesebb a gomolyfelhő-képződés, ott nem kizárt egy-egy zápor sem. Több helyen megélénkül az északi, északnyugati szél. Hajnalban 8-15, a délutáni órákban 19-25 fokra számíthatunk.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Jó hírek érkeztek a népszerű őszi gyümölcsről: ilyen termés várható az idén

Vannak azonban rossz hírek is.

Ezt is szeretjük