Pont akkor fotózott, amikor belerepült a gép az ikertornyok egyikébe: ezeket a képeket nem sokan látták eddig

Megrázó fotók készültek szeptember 11-én, amikor a Világkereskedelmi Központ, azaz a World Trade Center épületébe csapódott az eltérített gép.

GettyImages-phaagb000319

Amikor a szeptember 11-i események zajlottak, több ezer fényképet készítettek profi fotósok és a sajtó képviselői.

Ezeket a képeket bemutatták a hírekben, és megjelentek folyóiratokban és újságokban országszerte. A kiemelt fényképek közül azonban keveset készítettek hétköznapi emberek, akik a távolból rögzíteni tudták a tragikus eseményt.

Szeptember 11-ei terrortámadásról fotók

Pedig a hétköznapok emberei, akik pusztán mindennapjaikat élték azon a bizonyos szeptemberi napon, szintén fotóztak. Ezek a személyek később közzétették értékes felvételeiket különböző platformokon, képeik olyan szemszögből készültek, amelyet csak nagyon kevesen láthattak. 

Olvass tovább: szívszorító képek születtek a görögországi tűzvészről

A következő képeken jól látszik, hogy milyen embertelen körülmények uralkodnak az ország tűz sújtotta területein.

(Cikken belüli képek forrása: George Weld, Hiro OshimaMichael ForanMark Yokoyama, x-hibitKen Eng/ Flickr, borító- és ajánlóképek forrása: Getty Images Hungary.)

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük