Szent Iván-éji szerelemcsalogató: ma tedd ezt, és még nyáron jön a szerelem

Június 23-ról 24-re virradó éj a nyár legvarázslatosabb éjszakája: lelj párra vagy erősítsd meg szerelmed pároddal!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A szerelem az élet egyik legfőbb mozgatórugója. Vágyunk rá, keressük, küzdünk érte, dolgozunk érte. Ha egyedülállóként magad is szeretnél párra lelni, egy Szent Iván-éji szerelemcsalogató varázslat segítségedre lehet.

Szent Iván éjjele a néphiedelem szerint kiválóan alkalmas varázslatok végzésére, de különösen a szerelem bevonzása, megerősítése érdekében végzettekre. Szent Iván éjjele a június 23-ról 24-re virradó éjjel, mely idén ráadásul a telihold adta különleges energiákkal áthatott éj is lesz, így aztán még erősebben működnek az univerzum erői, segítve, hogy álmaid, kívánságaid valóra váljanak.

Szent Iván-éji szerelmi varázslat

Ha szerelemre vágysz, egy kis varázslat segíthet neked megtalálni a párodat. Ha párban vagy, akkor a szerelmetek jövőjét jósolhatod meg általa. Ma, Szent Iván éjjelén végy egy virágfölddel teli cserepet, és ültess bele olyan növénymagot, melyek lehetőleg piros, rózsaszín vagy bordó virágot bont majd, és amelyik nyár végi-ősz eleji virágzású. Miközben elülteted a magokat, gondolj a szerelemre illetve leendő párodra.

Locsold gondosan a növényed, hogy a mag cseperedni kezdjen. Ahogy nevelgeted, úgy gyűrűzik be életedbe az új kapcsolat lehetősége, és amint virágot bont a növény, már ott is lesz életedben az áhított szerelem.

Ha párban vagy, a varázslatot szerelemmélyítőként vagy jóslásként is alkalmazhatod jövőtökre vonatkozóan. Amennyiben a mag nem fogja meg, pároddal van még mit csiszolni kapcsolatotokon, és fontos is, hogy együtt maradjatok. Akkor azonban, ha növekedni és virágozni fog a növényed, kapcsolatotok sínen van.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Ezt is szeretjük