Számmisztikai előrejelzés 2016-ra: mit hoz neked az új esztendő?

Ezekre figyelj

Számold ki életszámodat, és megtudhatod, hogy mi vár rád!

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az életszámod megállapításával kiderül, hogy számodra mit tartogat az új esztendő. Fény derül arra, a dolgok sikeres alakulása érdekében mely területeknél érdemes jobban odafigyelned. Illetve megtudhatod erősségeidet is, amik hozzájárulhatnak ahhoz, hogy eredményesebb legyél 2016-ban.

Számmisztika és karrier

Nézegess képeket!

Elolvasom

Így számold ki!

Add össze születési dátumod számjegyeit, majd addig ismételd ugyanezt a műveletet az eredmény számjegyeivel, amíg végül egyetlen számot kapsz. Ha például 1988. március 28-án születtél, akkor a következőket kell összeadnod:

1+9+8+8+3+2+8=39 3+9=12 1+2=3, azaz a te életszámod a 3-as.
 

1-es

Ha 1-es az életszámod, az új év kifejezetten eseménydús, kalandos lehet számodra. Előfordulhat, hogy valamilyen oknál fogva változtatni akarsz magadon, a személyiségeden - szeretnél jobb emberré válni. Céljaid teljesítésére ne törekedj görcsösen, mert hosszú távon igencsak frusztráló lehet. Ha szeretnéd, hogy minél jobban kezdődjön az új év, állj pozitívan a jövőhöz.

2-es

Amennyiben számod a 2-es, a legfontosabb tulajdonságod, amire  érdemes odafigyelned, az a türelem lehet. Remek hír, hogy igencsak pozitív változások várhatóak az életedben. Előfordulhat, hogy keményebben kell majd dolgoznod, viszont ennek eredményét csak később fogod érzékelni. Koncentrálj az erősségeidre, mert az egészséges önbizalom rendkívül fontos.

3-as

Ha életszámodnak a 3-ast kaptad, számodra nemcsak fejlődést, hanem jelentős változást is tartogathat az új év. Rendkívül energikusnak érezheted magad, aminek előnyeit most különösen érdemes kihasználnod. Hajlamos lehetsz ugyanis arra, hogy időnként elengedd magad, és félvállról vedd a dolgokat. Ez pedig hosszabb távon semmiképpen sem vezet jóra.

4-es

4-es az életszámod? Az előrejelzés szerint sok szervezés és kemény munka várhat rád. Rendkívül sokat segíthet, ha mindent aprólékosan megtervezel, amit szeretnél véghezvinni. Amennyiben a lehető legjobban alakítod a munkahelyi teendőket, később már nem is fognak olyan keménynek tűnni, mint amilyennek elsőre látszottak. A jó szervezőkészség rendkívül fontos.

5-ös

Ha 5-ös az életszámod, elsőre úgy tűnhet, hogy több akadályozó tényező is nehezíti az életedet. Aggodalomra semmi ok, erre van megoldás. Amennyiben győztesen szeretnél kikerülni az új évből, nagyon fontos, hogy igyekezz minél alkalmazkodóbb és rugalmasabb lenni. Ennyit igazán megtehetsz azért, hogy jobban alakuljanak a dolgaid.

6-os

Amennyiben számod a 6-os, most a munkádat és a magánéletedet tekintve is szükség lehet bizonyos szabályozásra. Így mindkét területen helyt tudsz majd állni. A szerelmi életedet tekintve ez az év kifejezetten kellemes lehet, így érdemes kihasználnod, hogy elég időt tölts azzal, akit szeretsz. Ez a kapcsolatotoknak is jót fog tenni, ismét közelebb kerülhettek egymáshoz.

7-es

Életszámod a 7-es? A legfontosabb dolog önmagad tudatos fejlesztése lehet. Jó hír, hogy az előző évhez képest az idei jelentősen könnyebbnek tűnhet számodra. A rossz viszont az, hogy a következő várhatóan újabb kihívásokat fog tartogatni. Jelentősen megkönnyítheted az életedet, ha okosan tervezel, valamint a pihenésre is elegendő időt szakítasz.

8-as

Ha életszámodnak a 8-ast kaptad, itt az ideje, hogy testi-lelki téren fejleszd magad. Most rendkívül nagy az esélye annak, hogy ez lesz az egyik legsikeresebb éved, ugyanakkor a jó dolgokat sohasem adják könnyen. Neked is érdemes mindent megtenned a cél érdekében. A sikereknek köszönhetően az önbizalmad is garantáltan helyre fog billenni.

9-es

Amennyiben számod a 9-es, jelentős változások történhetnek az életedben. Itt lehet az ideje, hogy visszaadj valamit a társadalomnak - természetesen attól függően, hogy korábban mennyi volt a bevételed. Egy nemes cselekedet - például egy kis adakozás valamelyik kórház javára - a lelkednek is jót fog tenni. Leginkább a megújulás vagy az elmélkedés lehet rád jellemző.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük