Miért kellett épp nektek találkoznotok? A számmisztika megadja a választ

A számok energiái befolyásolják a történéseket.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

A szerelem olyasmi, ami a sorsban van megírva? Vajon hogyan születik meg két ember közt az érzés, és miért éppen az a két ember lesz egy pár, aki? Nos, jó eséllyel a szerelem nem a véletlen műve. Mint mindent, ezt is átszövik a számok energiái, gondolj csak a fontos dátumokra, illetve arra, hogy a két ember, aki találkozik, eleve rendelkezik saját életszámmal.

Mit mond a számmisztika a férfiról?

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az alábbiakban elolvashatod, vajon miért éppen te és párod lettetek egy pár. Nem kell hozzá más, mint az életszámaitok és a találkozásotok dátuma. Életszám-számoláshoz add össze a születési év, hónap és nap számait, majd a végeredmény jegyeit is, és ismételd annyiszor, míg végül nem kapsz 1-9-ig terjedő számot.

Ha megvannak életszámaitok, első találkozásotok dátumának számjegyeihez add ezeket hozzá, és számolj újra a fenti módon. Végül olvasd el az elemzést, amiből kiderül, mi a közös küldetésetek, amiért éppen ti lettetek egy pár!

Példa: 1986.02.04. születési időpontú és 1984.01.01. születési időpontú valaki, akik 2010.01.30-án találkoztak: 1+9+8+6+0+2+0+4=30, 3+0=3; 1+9+8+4+0+1+0+1=24, 2+4=6. Találkozásuk dátumával összehozva: 3+6+2+0+1+0+1+3+0=16, 1+6=7, tehát a hetes leírást kell elolvasni.

1-es

Sok ember hajlamos elkövetni azt a hibát, hogy ha párkapcsolatban van, önmagával megfelejtkezik foglalkozni, és csak párban gondolkodik. Ebbe a hibába már mindketten beleeshettetek korábban. A számok energiái arra szeretnének megtanítani benneteket, hogy egyénként tudjatok létezni a kapcsolatban, hiszen ez hozza el a teljes boldogságot.

2-es

A 2-es a számmisztikában szerencsés a párkapcsolatokat illetően, így örülhettek, ha ezt kaptátok végeredményként. Meg volt írva a nagykönyvben, hogy találkozzatok, a ti szerelmetek mindenki számára minta lehet. Kettőtök számok sugallta küldetése, hogy a környezetetekben élőknek példát mutassatok szeretetből, őszinteségből és összetartásból.

3-as

Kapcsolatotok kalandos lehet, és talán megismerkedésetek is az volt. Ti sohasem unatkoztok, mivel valószínűleg mindketten odavagytok a nyüzsgésért, az utazásért, az izgalmakért. Közös küldetésetek, hogy megtaláljátok az egyensúlyt az újdonság üldözése és az értékek megtartása közt, hiszen az olyan értékeket, mint amilyen a szerelmetek is, meg kell őrizni.

4-es

Az élet számotokra nem egy és nem is kettő megpróbáltatást tartogathat a számmisztika szerint, amit közös erővel kell kiállnotok. Azért sodort titeket össze az élet, hogy egymás mellett kitartsatok jóban-rosszban. Ha párodnak lesz szüksége támogatásra, te leszel, aki azt meg tudja adni neki, és fordítva. Ha házasok is vagytok vagy lesztek, frigyetek minden próbát kiállhat.

5-ös

Hajlamosak lehettek az elkényelmesedésre, ami - ha nem is kizárólagos okként, de - szerepet játszhatott abban, hogy a korábbi kapcsolataitok tönkrementek. Mindkettőtöknek meg kell tanulnia, hogy a párkapcsolati boldogságért küzdeni kell, nap mint nap dolgozni, nem pedig várni a csodát ölbe tett kézzel. Romantikázzatok, kommunikáljatok, utazzatok, kalandozzatok!

6-os

A ti kapcsolatotok maga lehet a harmónia, és ti magatok is örökké szomjazhatjátok a kiegyensúlyozottságot, a harmóniát, a problémamentességet. Meg kell erősödnötök, fel kell nőnötök! Együtt meg kell tanulnotok, hogy az élet sajnos nem mindig fenékig tejfel, és bizony hoz nehéz helyzeteket. Ketten kiállhatjátok a próbákat, és sziklaszilárddá válhattok.

7-es

Párod és közted kezdettől fogva jól működhet a kommunikáció, talán már az első találkozásotok alkalmával is szinte egymásba fojthattátok a szót, olyan automatikusan és természetesen működhetett minden. Nagy ajándék ez, ám nem véletlen. A szellemi energiák száma, a 7-es azt jelzi, beszélgetéseitek által sokat tanulhattok egymástól, és kell is, hogy tanuljatok.

8-as

A siker száma a 8-as, ami már önmagában is ígéretes lehet. Ti valószínűleg a kommunikáció, a problémamegoldás és a szex terén is sikeresek lehettek. Közös küldetésetek, hogy kapcsolatokat továbbvigyétek, és gyermekeket neveljetek közösen, mégpedig jó emberekké, akik az életben, mint ti is, boldogok lehetnek.

9-es

Nálatok alapvetően meglehet a harmónia már kezdettől fogva, ám ez a harmónia sérülékeny lehet. Mindketten hajlamosak lehettek a féltékenykedésre, hogy csak egy példát mondjunk, de mindez annak tudható be, hogy nagyon féltitek a boldogságotokat. Meg kell tanulnotok bízni egymásban, és hinni abban, hogy nincs, ami közétek állhat, ameddig szeretitek egymást.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük