Mi az életszámotok? Tudd meg, mennyire illetek össze a számmisztika szerint

A számmisztika megmondja, van-e közös jövőtök.

Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek
A számmisztika megmondja, van-e közös jövőtök.

A számmisztika sokat elárul az élet alakulásáról, így érthető módon a párkapcsolatok kimeneteléről is.

Ha kíváncsi vagy, hogy te és a párod mennyire illetek össze, akkor számold ki közös életszámotokat, és olvasd el a jellemzésünket!

Így számold ki!

Párkapcsolatotok életszámát nagyon egyszerű kiszámolni, voltaképpen arról van, hogy a saját életszámotokat összeadod, és addig redukálod, amíg egy számjegyű lesz a végeredmény.

Íme, a példa, ha te 1988. 02. 21-én születtél, a párod pedig 1985. 07. 16-án.

1+9+8+8+0+2+2+1 = 31, 3+1 = 4, tehát a te életszámod a 4-es.

1+9+8+5+0+7+1+6 = 37, 3+7 = 11, 1+1 = 2, tehát a kedveses életszáma a 2-es.

2+4 = 6, vagyis a párkapcsolatotok életszáma a 6-os. Ha kettőtök életszámának összeadásából kétjegyű szám születik, akkor azokat is add össze, hogy a végén csak egy számjegy maradjon.

1-es életszám

Az 1-es életszám két nagyon erős személyiséget takar, akik a kompromisszum fogalmát hírből sem ismerik. Te és a párod is uralkodni szeretnétek a másikon, ami talán sok feszültséget teremt, ám pont ez az állandó szikra az, ami összetart benneteket a mindennapokban, enélkül hamar ráunnátok a másikra.

2-es életszám

Harmónia és teljes egyetértés jellemzi a kapcsolatotokat, lényegében olyanok vagytok, mint a jin és a jang. Kiegészítitek egymást minden téren, már-már álompárnak lehet benneteket nevezni, annyira összeilletek. Ebben nagy szerepe van az érzelmeknek, amiket mindketten sokra tartotok.

3-as életszám

Kapcsolatotok stabilitását az őszinte kommunikáció adja. Mindkettőtök számára fontos, hogy mindent, még a problémákat is nyíltan megbeszéljétek. A titkok hiánya és a másikba vetett bizalom segít abban, hogy a mindennapokban tökéletes, mindenki által irigyelt párost alkossatok.

4-es életszám

A szabadság mindkettőtök számára fontos, ezért az együttélés nem egyszerű, bár nem is lehetetlen. Ha megadjátok egymásnak a kellő teret, akkor nem lehet probléma, ellenben ha egyikőtök korlátozza a másikat, az hamar véget vethet közös boldogságotoknak.

5-ös életszám

Nehezen nyíltok meg egymás számára, ami nem segíti elő a párkapcsolat fejlődését. Mindkettőtök elég magának való ember, nehezen tudtok bármit is megbeszélni, ez pedig könnyen a kapcsolat rovására mehet. Nem lehet kijelenteni, hogy nem illetek össze, de a kommunikáció hiánya megmérgezheti a szerelmeteket.

Nyerj ötcsillagos kényeztetést!

Ha most feliratkozol az új Femina-hírlevélre, megnyerheted a kétszemélyes, két éjszakára szóló 5 db szállásutalvány egyikét az 5 csillagos Hotel Divinusba. Nincs más dolgod, mint feliratkozni, és részt veszel a sorsoláson.

Feliratkozom és játszom

Promóció

6-os életszám

Kettőtök kapcsolata tökéletes példája annak, hogy lehet két ember teljesen különböző, ha szeretik egymást, bármilyen akadályt képesek legyőzni. Talán nem ugyanúgy gondolkodtok az életről, viszont a harmóniára és a békességre való törekvésetek elegendő ahhoz, hogy a kapcsolatotok igazán boldog legyen.

7-es életszám

A stabilitás mindkettőtök számára fontos tényező, ám sajnos ez nem feltétlenül elég ahhoz, hogy hosszú távon boldogok lehessetek. Nyilván az érzelmi, fizikai és anyagi szilárdság nagy szerepet játszik a kapcsolatotokban, de ha nincs bennetek semmi közös, aligha lehet boldog a végkifejlet.

8-as életszám

Ég és föld, két teljesen különböző személyiség, akik tökéletesen kiegészítik egymást. Olyan lelki kapocs van köztetek, ami kikezdhetetlen és felbonthatatlan, ezért az ellentétek dacára is úgy passzoltok egymáshoz, mint a borsó meg a héja. Már-már mondhatni, hogy a karmikus kapcsolat a tiétek.

9-es életszám

A 9-es életszám két magas intellektusú embert rejt, akiknek nagyon eltérő a világnézete, így ha egy légtérbe kerülnek, szinte azonnal a másik fölébe akarnak kerekedni. Ez mérgezően hathat a kapcsolatotokra, mert a behódolás már-már egyenlő az elnyomással, ez pedig nem egy egészséges kapcsolat jellemzője.

Ezt is szeretjük