Visszahívták a népszerű szaloncukrokat! Ne egyél belőle, ha ilyet vettél!

Az érintett termékeket visszaveszik a vásárlás helyszínén.

GettyImages-908178260

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Minőségmegőrzési időn belüli termékromlás miatt a Lissé Édességgyár Kft. visszahívta a forgalomból a "Nyírfacukor szaloncukor - többféle ízesítésben" termékeket - olvasható a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) honlapján.

Szaloncukor-visszahívás   

A csütörtökön felkerült bejegyzés szerint a gyártó visszahívja a 2024.03.27-i minőségmegőrzési idejű, 170 grammos Nyírfacukor Mákos krémmel töltött fehér csokoládés szaloncukrot, a 2024.04.09. minőségmegőrzési idejű, szintén 170 grammos Nyírfacukor Pisztáciás krémmel töltött fehér csokoládés szaloncukrot, a 2024.03.25. minőségmegőrzési idejű, 160 grammos Nyírfacukor ünnepi desszertválogatás Rumos ízű trüffel krémmel és Homoktövis ízű krémmel töltött szaloncukor étcsokoládéval elnevezésű termékét, valamint a szintén 2024.03.25.-i lejáratú, 160 grammos Nyírfacukor ünnepi desszertválogatás Éttrüffelkrémmel és Ír krémlikőr ízű alkoholos krémmel töltött desszertet.

Így néznek ki az érintett szaloncukrok:

A Nébih honlapján azt közölték, hogy az érintett szaloncukrokat a vásárlás helyén visszaveszik. A gyártó a visszahívásról a honlapján tájékoztatta vásárlóit.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Kitalálod, melyik híres magyar költő versében található az idézet? Ha mind az ötöt felismered, akkor profi vagy!

A füst és a tűz az irodalomban is mindig megihlette az alkotókat. A füstmentes világnap apropóján összeállítottunk egy kvízt olyan versidézetekkel, amelyekben ezek a jelenségek szerepelnek. Vajon hányat találsz el közülük?

Kiemelt képünk illusztráció, forrás: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük