Lekéste a forgatást a főszereplő: más játszott helyette

A magyar énekes nem jött zavarba, amikor új klipjének főszereplője lekéste a forgatást.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Múlt vasárnap került bemutatásra Szabó Szabolcs Achilles, vagyis Szabyest legújabb videoklipje, amely a Holnaptól című dalhoz készült. A 22 éves fiú 2014-es szerzeményével, a Kártyavárral robbant be a köztudatba, és azóta igen népes rajongótáborra tett szert.

Szabyest új dalának klipje esetében nemcsak a forgatás telt kalandosan, de a premier előtt is hasonlóan izzasztó pillanatokban volt része: erről és a dalról is mesélt nekünk.

- Hogyan született meg a klip forgatókönyve? Mi inspirálta?

- Maga a dal arra épül, hogy sok minden rosszat megélünk újra és újra, ugyanazokat a rossz dolgokat.

Nem feltétlen szerelemre van a dal kihegyezve, a videoklip azonban ezt járja körbe, hogy a múltunk szembe sétál velünk, és máris visszavágyakozunk a boldog pillanatokba.

- A Kártyavár című dalod videójához hasonlóan most is teljesen saját készítésű a klip, vagy itt már másik csapattal dolgoztál?

 - A videoklipet most egy nagyon jó csapattal, egészen pontosan egy testvérpárral forgattuk, de a dal elkészítéséből abszolút kivettem a részem, a dalszöveget, csakúgy, mint az előzőeket, teljesen egyedül írtam.

- Hogyan telt a forgatás? Mi volt a legemlékezetesebb momentum?

- Nagyon érdekesen kezdődött, a szereplők napról napra kicserélődtek különböző okok miatt, majd a forgatás reggelén a főszereplő srác elaludt. Az egyik legjobb barátomat kérdeztem meg - reggel hét órakor -, hogy van-e kedve taxiba ülni és jönni forgatni, így hát megvártuk az érkezését, és robogtunk Balatonra, a forgatás helyszínére.

Az egyik legdurvább jelenet a termálfürdős, 35°C-os medence mellett volt, pulcsiban és kabátban, teljesen felöltözve... Ráadásul pont éneklős részt vettünk, olyan piros volt a fejem, hogy végül bele sem került a videoklipbe. Körülbelül este 11-kor indultunk hazafelé.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A vége felé már kicsit fárasztó volt, hiszen reggel négykor keltünk, de azt vallom, hogy ha már megadatott a lehetőség, hogy csinálhassuk, akkor nulla energiával is bele kell tennem a 100%-ot, mert ezt szerettem volna csinálni, és tekintve, hogy megadatott, nincs visszakozás!

- Volt egy kis baki a feltöltéssel a klippremier estéjén. Mi történt?

- Sajnos a tévés vetítésre szánt fájlt töltöttem fel, és nem ellenőriztem a feltöltés után a működését: egy barátom írt rám, hogy egyébként sokkal hangosabb volt, amit hallott, mint amilyen az elsőként felkerülő verzió. A helyzetet másfél óra alatt korrigáltuk, és este nyolckor már újra megtekinthették a klipet.

Képek: facebook.com/szabyest

Ezt is szeretjük