Lekéste a forgatást a főszereplő: más játszott helyette

A magyar énekes nem jött zavarba, amikor új klipjének főszereplője lekéste a forgatást.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Múlt vasárnap került bemutatásra Szabó Szabolcs Achilles, vagyis Szabyest legújabb videoklipje, amely a Holnaptól című dalhoz készült. A 22 éves fiú 2014-es szerzeményével, a Kártyavárral robbant be a köztudatba, és azóta igen népes rajongótáborra tett szert.

Szabyest új dalának klipje esetében nemcsak a forgatás telt kalandosan, de a premier előtt is hasonlóan izzasztó pillanatokban volt része: erről és a dalról is mesélt nekünk.

- Hogyan született meg a klip forgatókönyve? Mi inspirálta?

- Maga a dal arra épül, hogy sok minden rosszat megélünk újra és újra, ugyanazokat a rossz dolgokat.

Nem feltétlen szerelemre van a dal kihegyezve, a videoklip azonban ezt járja körbe, hogy a múltunk szembe sétál velünk, és máris visszavágyakozunk a boldog pillanatokba.

- A Kártyavár című dalod videójához hasonlóan most is teljesen saját készítésű a klip, vagy itt már másik csapattal dolgoztál?

 - A videoklipet most egy nagyon jó csapattal, egészen pontosan egy testvérpárral forgattuk, de a dal elkészítéséből abszolút kivettem a részem, a dalszöveget, csakúgy, mint az előzőeket, teljesen egyedül írtam.

- Hogyan telt a forgatás? Mi volt a legemlékezetesebb momentum?

- Nagyon érdekesen kezdődött, a szereplők napról napra kicserélődtek különböző okok miatt, majd a forgatás reggelén a főszereplő srác elaludt. Az egyik legjobb barátomat kérdeztem meg - reggel hét órakor -, hogy van-e kedve taxiba ülni és jönni forgatni, így hát megvártuk az érkezését, és robogtunk Balatonra, a forgatás helyszínére.

Az egyik legdurvább jelenet a termálfürdős, 35°C-os medence mellett volt, pulcsiban és kabátban, teljesen felöltözve... Ráadásul pont éneklős részt vettünk, olyan piros volt a fejem, hogy végül bele sem került a videoklipbe. Körülbelül este 11-kor indultunk hazafelé.

A vége felé már kicsit fárasztó volt, hiszen reggel négykor keltünk, de azt vallom, hogy ha már megadatott a lehetőség, hogy csinálhassuk, akkor nulla energiával is bele kell tennem a 100%-ot, mert ezt szerettem volna csinálni, és tekintve, hogy megadatott, nincs visszakozás!

- Volt egy kis baki a feltöltéssel a klippremier estéjén. Mi történt?

- Sajnos a tévés vetítésre szánt fájlt töltöttem fel, és nem ellenőriztem a feltöltés után a működését: egy barátom írt rám, hogy egyébként sokkal hangosabb volt, amit hallott, mint amilyen az elsőként felkerülő verzió. A helyzetet másfél óra alatt korrigáltuk, és este nyolckor már újra megtekinthették a klipet.

Képek: facebook.com/szabyest

Ezt is szeretjük