Lépésről lépésre: 5 perces, trendi sminkek, amiket suliba is hordhatsz
Videóval
Íme, néhány gyors smink, amit reggelente is elkészíthetsz.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem múlhat el a reggel anélkül, hogy feldobnál egy kis sminket, amivel eltüntetheted a szem alatti karikákat és az időről időre felbukkanó pattanásokat. 

Nappalra felejtsd el a füstös szemeket, csak némi alapot vigyél fel, ami kiemeli az arcodat és a szemeidet.

Hidd el, a srácok sem szeretik, ha ki sem látszol a vakolat alól. Tanuld el a legütősebb technikákat.

Öt perc alatt

A bőrödnek megfelelő típusú hidratáló krémmel kend be az arcod, és hagyd, hogy beszívódjon. A zsíros arcbőrnek is szüksége van erre a lépésre, úgyhogy ne hagyd ki. A legjobb, ha UV-szűrős terméket használsz.

Egy, a bőrödnél kicsit sárgább korrektorral tüntesd el a szemed alatti karikákat, illetve az orrod mellé is vigyél fel egy keveset, hogy szebben kijöjjenek a vonásaid.

Kőpúderrel fixáld a felvitt sminket. A szemöldököd vonalát szemöldökporral húzd ki. Vigyázz, hogy ez valamivel világosabb legyen, mint az eredeti szín, különben olyan leszel, mint Frankenstein menyasszonya.

Göndörítsd be a szempilládat, és fesd át fekete vagy barna spirállal. Pirosítóval emeld ki az arccsontod - úgy a legkönnyebb, ha sminkelés közben mosolyogsz. Tegyél a szádra visszafogott pink rúzst vagy szájfényt, és már indulhatsz is suliba.

Némi csillogás

Szintén kezdj a hidratáló krémmel, majd az ujjaid segítségével dolgozd a bőrödbe mindenhol az alapozót. Ügyelj rá, hogy a nyakadra is jusson, különben olyan lesz, mintha álarc lenne rajtad. A porpúdert csak a T-vonaladra, az orrodra és az álladra vidd fel. Pirosítóval emeld ki az almácskáidat. Ha nagyobb szemeket szeretnél, akkor a szemzugokba és a szemöldökcsontod alá tegyél egy kevés bézs szemhéjpúdert, ezzel optikailag csalhatsz.

Az ujjbegyeddel kend fel a csillogós szemhéjpúdert a szemedre. Húzd ki a felső szemhéjadat sötétbarna szemceruzával, majd finoman menj át a vonalon tussal is. Végül jöhet a szempilla-göndörítő, a spirál és a szájfény vagy rúzs.

Két színnel

A bőrödnél egy árnyalattal világosabb folyékony korrektort tegyél a szemed alá, az orrodhoz, valamint az álladra, és kend el. Az alapozót az ujjaid segítségével oszlasd el egyenletesen a bőrödön. Ha általában hamar lejön a smink a szemedről, akkor előtte kend át egy alapozóval, amit kifejezetten erre a célra árulnak. Vigyél fel fehér púdert a szemzugaidba, a szemed alját pedig világoskékkel kontúrozd.

Fehér szemceruzával erősíts rá a keretre, majd göndöríts, és használd a szempillaspirált. Mivel ez is egy világos smink, célszerű fekete helyett barnát alkalmazni. Pirosítóval emeld ki az arccsontod, végül szájfénnyel színezd át az ajkaidat.

Mennyi időt töltesz reggelente sminkeléssel?

Ezt is szeretjük