Mentősök segítettek a bajba jutott Buksin: jó kezekbe került, miután megsérült a gazdája
A sérült férfi kutyáját nem vihették magukkal a mentősök.

GettyImages-1280632158
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Megsérült egy kutyáját sétáltató, negyven év körüli férfi a Margitszigeten. A kihívott mentők perceken belül a helyszínre értek, és ellátták a sérültet, akit ezután kórházba szerettek volna szállítani.

A férfi kutyusát azonban sajnos nem vihették magukkal, így a Központi Mentésirányítás segítségét kérték, akik riasztották az Állat- és Természetvédelmi Őrszolgálatot. 

Segítettek a kutyának

Az őrszolgálat szakemberei azonnal a helyszínre siettek, és gondjaikba vették a Buksi névre hallgató állatot.

Az állat velük marad, amíg meg nem gyógyul a gazdija. A mentősök ezután kórházba szállították a stabil állapotú férfit, akinek így már nem kellett aggódnia a kis kedvencéért.

Az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán nagyon népszerű a Buksi megmentéséről szóló bejegyzés. Az egyik hozzászóló csak annyit írt, a mentésben résztvevőkre utalva, hogy "Emberek felsőfokon". Egy másik reakció a köszönetét fejezi ki, és jobbulást kíván a gazdának. 

Furcsa vendég szökött be a magyar közutasokhoz: a róla készült videó tarol az Instagramon

A Magyar Közút Zrt. nemrég bemutatta, hogy egy alig négyhetes kiskutyával bővült jászberényi mérnökségének állománya. Most azonban kiderült, hogy a közútkezelő telephelyein a kutyákon és macskákon kívül más állatok is megtalálhatók. 

Kiemelt képünk illusztráció, Forrás: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük