Rövid vagy hosszú haj: melyik tetszik jobban a pasiknak egy lányon?
Megkérdeztük!
Három srác válaszolt a témában. Megtudhatod, melyik a nyerő náluk.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Nincs lány, aki ne örülne az elismerő tekinteteknek vagy a szép bókoknak, ám sokszor nehéz kitalálni, mi is lehet a pasik szemében csinos, és mi nem.

A legegyszerűbb módja, hogy az ember okosabb legyen, az, ha kérdez. Mi ezt most megtettük helyetted. Ezúttal arra kerestük a választ, vajon a hosszú, vagy a rövid haj tetszik-e jobban a pasiknak. Kérdéseinkre Dani - 16 -, Levi - 18 - és Tamás - 19 - válaszoltak.

Mennyire befolyásol benneteket az ismerkedésben, hogy milyen hosszú egy lány haja?

Dani: Nekem nem ez a legfontosabb dolog, inkább az összkép. Ha egy csaj jól néz ki, nem számít, hogy a haja rövid vagy hosszú.

Tamás: Egyetértek. Szerintem is az összkép az, ami igazán fontos. Ha egy lánynak van kisugárzása, nálam már nyert ügye van. Viszont plusz pont a hosszú haj.

Levi: Nekem viszont számít, hogy milyen hosszú a lány haja, de nem döntő kérdés. Nem ez az első számú szempont, mert nálam inkább az arc az első, nem a haj.

Hosszú vagy rövid hajú lányok tetszenek nektek inkább?

Dani: Nekem igazából mindegy. Eddig csak hosszú hajú barátnőm volt, úgyhogy többször tetszik meg hosszú, mint rövid hajú. De vannak rövid hajú csajok is, akik nagyon jól néznek ki, csak eddig még nem ismerkedtem velük, így jött ki.

Tamás:  Szerintem nagyon nőies, amikor egy lány kiengedi a hosszú haját. Viszont csak akkor néz ki jól, ha szép és nem ápolatlan a haj. Eddig csak hosszú hajú lányokkal jártam, nálam ez alap.

Levi: Nekem tetszett már rövid és hosszú hajú lány is, viszont mostanában nagyon bejönnek a vagány, egészen rövid hajú csajok. Ha szép az arca, akkor szerintem nagyon jól áll egy lánynak a rövid haj.

El tudnátok képzelni, hogy pont a másik végletnek udvaroljatok?

Dani: Én simán. Nekem tényleg nem ezen múlik, hogy bejön-e egy csaj. Ha ránézek, és tetszik az összkép, akkor simán megismerkedem vele.

Tamás: Nagyon-nagyon rövid hajú lánynak szerintem nem udvarolnék, ahhoz nagyon szépnek és csinosnak kellene lennie. Szerintem én maradnék inkább a hosszú hajúaknál.

Levi: Régebben lehet, hogy el tudtam volna képzelni, de most inkább a vagány, sportos, rövid hajú csajok vonzanak. Ha viszont nagyon szép arca van és jó csaj, a hosszú haj sem lenne akadály.

Mit csinálnátok, ha a barátnőtök megnövesztené vagy levágatná a haját?

Dani: Hát, ha nem állna neki jól, és elrontaná az összképet az új haj, akkor nem örülnék neki, de ha jól állna neki, vagy jobban, mint a másik haj, akkor lehet, hogy még jobban tetszene, mint azelőtt.

Tamás: Ha levágatná a szép hosszú haját, akkor még az is lehet, hogy kiszeretnék belőle. Imádom a hosszú hajat, ez van.

Levi: Ha rövid hajjal beleszerettem, akkor nekem nem számítana a változás. Hosszú hajjal is szép lenne szerintem a csajom, mert a szép arc hosszú és rövid hajjal is ugyanúgy szép, nekem pedig az a fontosabb.

Ezt is szeretjük