Ebből még botrány is lehet!

Együtt kell pózolnia az Alkonyat haragban lévő sztárjainak

A stúdió együtt számít Kristenre és Robertre az Alkonyat promójánál.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A sztárság egyik hátulütője, hogy ha rosszul alakul az ember szerelmi élete, annak részletei az összes címlapról visszaköszönnek rá. Ennek viszont az az előnye, hogy nem kell attól tartania, hogy összefut az exével, hiszen a helyzettel mindenki tisztában van, és véletlenül sem hívják meg ugyanarra a partira az egykori szerelmeseket.

Szegény Robert Pattinsonnak még ebben sincs szerencséje: nem elég, hogy az egész világ arról beszél, hogy Kristen Stewart félrelépett, miközben ő az esküvőjükről álmodozott, most még a vele való találkozást sem kerülheti el.

Együtt kell promózniuk a Twilightot

Rob és Kristen nemcsak az Alkonyat-sagában, a való életben is egy párt alkottak, valamivel több mint három évig.

Most azonban, ahogy az Alkonyat-filmek forgatása véget ért, úgy tűnik, a szerelmesek útjai is szétválnak. Az ismerősök és barátok szerint Robot nagyon megviseli a szakítás - pontosabban az, hogy Kristen a háta mögött kezdett új viszonyba -, és még mindig nagyon haragszik rá ezért.

A színész, aki Reese Whiterspoon nyaralójában húzza meg magát, mióta elköltözött Kristennel közös otthonukból, azonban nem nyalogathatja sokáig a sebeit.

A Summit Entertainment ugyanis úgy nyilatkozott, a vállalati protokoll az, hogy nem avatkoznak bele színészeik magánéleti eseményeibe, és nem is reagálnak azokra. Nem jelentett gondot, hogy a két szereplő a való életben is egymásba szeretett, ám az sem hatja meg a Summitot, hogy Rob és Kristen jelenleg rosszban vannak: együtt kell majd elkezdeniük a Twilight befejező részének a promózását.

Újra elkezdtek beszélni

- Ez egy kellemetlen helyzet, de az Alkonyat egy szerelmes történet, és semmit nem ér Robert vagy Kristen nélkül, ezért mindkettőjüknek ott kell lennie a premiereken - kommentálta az esetet a Summit egyik szóvivője.

Arról, hogy mi lesz, ha a két színésznek egymás mellett kell állnia a vörös szőnyegen, egyelőre mindenki csak találgat.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A páros eddig sem arról volt híres, hogy a nagy nyilvánosság előtt bonyolítja a magánéletét, de a köztük lévő feszültség megnehezítheti a közös munkát, és a találkozásból még bármi kisülhet. Erre utalt egy barát vészjósló megjegyzése is:

- Robert most újra elkezdett beszélni Kristennel a munka kapcsán, de megbocsájtani nem fog egyhamar, az biztos.

Ezt is szeretjük