Mióta nem mosott hajat? Ápolatlan külsővel lépett ki az utcára Emma Watson
Emma Watson többnyire elegáns, de néha ő is elengedi magát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár az egykori gyerekboszorkányból mára sokak szerint az egyik legszexisebb fiatal színésznő lett, bizony még Emma Watsonnak is vannak olyan napjai, amikor fésülködni sincs kedve.

A 22 éves színésznőt kissé slamposan, smink nélkül és kócos hajjal kapták le a lesifotósok, amikor vásárolni indult.

Itt még a Chanel táska sem segít!

Bár Emma egy nagyméretű Chanel táskát csapott a hóna alá, megjelenésén a dizájnerdarab sem segített: a virágmintás blúz, a kék nadrág és a rózsaszín, lapos talpú cipő még beillene kényelmes utcai viseletnek, de a kócos hajra Emmának sem lehet mentsége.

Bár az elmúlt években több kozmetikai reklámban is szerepelt, a Harry Potter-filmekkel pedig közel 10 millió angol fontot zsebelt be, úgy tűnik, Emma az elmúlt napokban nemhogy fodrászra nem áldozott, de fésűt sem vett a kezébe, haját inkább laza, kócos copfba fogta.

Így aztán a színésznő, aki sminket sem viselt, London üzleteiben sétálgatva úgy nézett ki, mint aki éppen most kelt ki az ágyból, és csak gyorsan magára kapta a szabadidőruháját.

Komoly tervei vannak

Bár a megjelenése a magánéletben nem foglalkoztatja annyira, mint a vörös szőnyegen, Emmának legalább komoly tervei vannak: hamarosan visszatér az Egyesült Államokba, hogy befejezze főiskolai tanulmányait a Brown Egyetemen, Rhode Islanden.

Tanulmányairól szívesen mesél, de a magánéletével kapcsolatban csak nagyon kevés információt oszt meg a nyilvánossággal. Emma nemrég azt írta a blogjában, hogy még a karrierje legelején kapott egy nagyon hasznos tanácsot az anyukájától:

- Azt mondta, hogy csak olyasmit hozzak szóba, amiről bármikor, bárhol, bárki előtt és bárkivel szívesen beszélgetek. Ha egyszer kinyitok egy ajtót, többé nem tudom kizárni a nyilvánosságot a magánéletemből. Ehhez tartom magam.

Ezt is szeretjük