Szétköltöznek az Alkonyat sztárjai: ez az egyetlen, amin nem tudnak megosztozni

Kristen Stewart és Robert közös kutyájuk felügyeletén vitáznak.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Úgy tűnik, a hollywoodi álompár románca véget ért, Kristen Stewart és Robert Pattinson is kiköltözött abból a Los Angeles-i lakásból, amit közösen béreltek.

Bár Kristen nyilvánosan is bocsánatot kért Roberttől, miután az új filmjének rendezőjével folytatott afférja kapcsán kipattant a botrány, Robert hajthatatlan maradt, és úgy döntött, lezárja a kapcsolatukat.

Nem volt szex?

Kristen egyik barátja, a producer Giovanni Agnelli nemrég a Twitteren tette helyre a szitkozódó Alkonyat-rajongókat és a médiát, és azt mondta, Kristen és Rupert között semmilyen formában nem volt szex.

Szerinte az esetet a média fújta fel, és ennek most Kristen és Robert, valamint Rupert és a felesége isszák meg a levét.

Hogy a viszony mennyire mélyült el Kristen és a rendezője között, azt valóban nem lehet tudni, de az biztos, hogy Kristen nem a semmiért kért bocsánatot nyilvánosan, és Robert sem véletlenül költözött el Kristentől, akivel egyébként évek óta jártak, és egyes pletykák szerint már az esküvőt tervezték.

Kinél marad a kutya?

A barátok szerint most a legfőbb feszültségforrást az egykori pár között az okozza, hogy kinél maradjon közös kutyájuk, Bear.

Képeken a legdögösebb sztárpárok

Nézegess képeket!

Elolvasom

Kristennek van egy macskája, Max, aki a színésznővel marad, Robert azonban, miután összepakolta a holmiját, bejelentette Kristennek, hogy szeretné magával vinni Beart, akit egy sintértelepről hoztak ki még kölyökkorában.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Egy barát szerint Robert teljesen össze van törve, és jót tenne neki, ha a kutya mellette lehetne, ám a négylábú Kristen szívéhez is hozzánőtt, aki nem fog egykönnyen lemondani róla.

Ezt is szeretjük