Botrány a rádióban! Kiviharzott a stúdióból az ismert énekes
Íme, a részletek
Justin Biebert a WKQI rádió reggeli műsorába hívták meg.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kínos csend után szakadt félbe Justin Bieber rádióinterjúja, amit a WKQI Detroit rádió reggeli műsorában adott.

Az interjú alatt több kínos pillanat is támadt, és a feszültség Justin, illetve a műsorvezető, Mojo között végül odáig fajult, hogy Bieber felfüggesztette az interjút, és elhagyta a stúdiót.

Az anyukájával viccelt

Az első kínos pillanatokat az eredményezte, hogy Justin Bieber zokon vette, amikor Mojo azt mondta, a kanadai popsztár Boyfriend című dala pont úgy hangzik, mintha Justin Timberlake énekelné.

Bár a műsorvezető valószínűleg bóknak szánta, hogy egy képzett és elismert hangú énekeshez hasonlította Justint, ő másként értelmezte a dolgot, és azonnal kijavította Mojót, miszerint ő úgy gondolja, egyáltalán nem hasonlít a hangjuk Timberlake-kel, így a hasonlítgatásnak sincs értelme.

- Nem tudom dicséretnek venni, ha valaki azt mondja, hogy olyan a hangom, mint valaki másnak - magyarázta később. - Ha valaki azt mondja, hogy van valami Justin Timberlake-es a hangomban, az dicséret, de ez nem.

Az interjú ezután visszatért a szokásos mederbe, de nem sokkal később Mojo rátért Justin és a One Direction banda barátságára.

Köztudott, hogy a fiúcsapat egyik tagja, Harry Styles az utóbbi időkben arról vált hírhedtté, hogy, bár még csak 17 éves, több idősebb nővel is viszonyt folytatott.

Túl messzire ment a viccel

Ennek kapcsán a műsorvezető viccesnek találta megkérdezni, hogy Justin nem félti-e az anyukáját Harrytől, mire Justin hallhatóan megsértődött, és visszavágott a riporternek:

- Nem hiszem, hogy miattam vagy az anyukám miatt kellene aggódnod, aggódj a saját anyád miatt, tesó - replikázott.

Ha ez nem lett volna már önmagában is kínos, Mojo megjegyezte, hogy az ő anyukája már nem él - erre Justin zavarában elhagyta a stúdiót.

Több külföldi lap gyerekesnek nevezte a viselkedését, Mojo szerint Justin barátnője, Selena Gomez értékelte a viccet, vagyis Justinnak kellene elgondolkodnia hiperérzékenységén. Ugyanakkor persze az is érthető, hogy senki nem szereti, ha az anyukájával viccelődnek.

Szerintetek is túlreagálta Justin a helyzetet?

Ezt is szeretjük