Az apja lehetne! Nős férfival csalta meg pasiját a színésznő
Kristen Stewart állítólag a Hófehér rendezőjével lépett félre, akinek felesége és gyereke is van.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy júniusban adott interjúban Robert Pattison, az Alkonyat sztárja, arról beszélt, hogy egyszerűen nem érti meg azokat az embereket, akik megcsalják a párjukat, most pedig kitört a botrány: a US Weekly ugyanis megírta, hogy Kristen Stewart, Robert barátnője és az Alkonyat Bellája, valamint legújabb filmjének rendezője, Rupert Sandez viszonyt folytatnak, amit Rupert egy barátja is megerősített.

Ezzel szemben Kristen egy ismerőse azt mondta, a magazin csak egy félreérthető pillanatot kapott el, és hogy Kristen soha nem bántaná meg Robertet, aki nemrég azt is elhintette egy interjúban, hogy már a házasságon gondolkodik. A rajongók finoman szólva is bosszúsak, és a Twitteren támadják Kristent, amiért  viszonyba kezdett a nála kétszer öregebb, házas rendezővel.

Kristen egyébként azóta már nyilatkozott a People magazinnak, azt mondta, megbánta, amit tett, és szereti Robertet. Rupert is nyilvánosan bocsánatot kért, és úgy nyilatkozott, reméli, sikerül megmentenie a családját. Robert hivatalosan még nem reagált a történtekre.

A Teen Choice-on még minden rendben volt

Néhány napja a Teen Choice-on Kristen és Robert még mosolyogva léptek a színpadra, hogy Taylor Lautnerrel közösen vegyék át a díjukat. Nézd meg a képeket a többi győztesről is.

Ezt is szeretjük