Őrült rajongó támadta meg Rihannát: még kárt is tett benne

Rihanna vérző sebbel távozott egy szórakozóhelyről, miután egy rajongó nekiesett.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Rihanna bulizós szombat estéje ezúttal nem úgy sikerült, ahogyan azt eredetileg tervezte.

Az énekesnő egy igen rossz élménnyel és vérző sebbel gazdagodott.

Kikelt magából a rajongó

Rihanna múlt héten Angliába utazott, a londoni divathétre, hogy bemutassa első saját kollekcióját. Szombat este az énekesnő Cara Delevingne és még néhány barátnőjük társaságában a főváros egyik menő szórakozóhelyén, a The Boxban bulizott. Később az utcán azonban olyasmi történt, amire senki sem számított.

Egy ismeretlen rajongó kiabálni kezdett a 24 éves sztárral, és sértő dolgokat vágott a fejéhez régi-új barátjáról, Chris Brownról. Ezután még egy üdítőspalackkal is megdobta Rihannát, aki nekiesett egy zárva lévő bolt redőnyének, és úgy felhorzsolta a térdét, hogy az vérzett.

Az énekesnőt már sok támadás érte, mióta hivatalosan is bejelentette, ismét együtt van azzal a férfival, aki néhány évvel ezelőtt összeverte őt. Bár tettlegességig egészen szombatig senki sem folyamodott, a becsmérlő szavak és durva sértések az utóbbi időben nem szokatlanok Riri számára.

Bemutatta az első kollekcióját

Az este ugyan nem végződött túl jól, de azért Rihannának bőven volt része jó élményekben is a hétvégén. Első kollekciója, melyet a Rihanna for River Island Fashion show keretében mutatott be, sikert aratott. Bár ezek a darabok leginkább fiataloknak készültek, akad köztük néhány elegáns maxiruha is. Az eseményen a barbadosi énekesnő külsejét ugyancsak mindenki dicsérte.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A legtöbben el voltak ragadtatva Rihanna egyszerű, de stílusos öltözékétől és az összhatástól. A kis fekete ruha és az arany kiegészítők jól illettek egymáshoz, és az egész viseletet megkoronázta a sztár hullámos, ombre haja, amely lazán omlott a vállára. Később a szórakozóhelyre is így érkezett.

Ezt is szeretjük