1 millióan a rezsicsökkentésért: megcsinálta a Fidesz

Már egymillióan akarnak rezsicsökkentést, ami folytatódik természetesen.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Több mint egymillió aláírást gyűjtött eddig a Fidesz a rezsicsökkentés megvédéséért - közölte Hoppál Péter, a kormánypárt szóvivője vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján.

Egymillióan a rezsicsökkentésért

- Egymillió-ötvenezer ember mondta azt az elmúlt négy hétben Magyarországon, hogy meg kell védenünk a rezsicsökkentést - mondta a politikus a Fidesz V. kerületi, Szabadság téri aláírásgyűjtő standjánál.

Hoppál Péter közölte: az elmúlt hetekben nemcsak a szolgáltatók támadták meg a rezsicsökkentés politikáját, hanem a baloldal is színt vallott, hiszen Bajnai Gordon bejelentette (...), ha hatalomra kerülnének, akkor eltörölnék a rezsicsökkentést. A magyar emberek azonban ragaszkodnak a közüzemi díjak mérsékléséhez, kitartanak a Fidesz politikája mellett - tette hozzá a szóvivő.

Bajnai nem törölné el

Ez egyébként így, ebben a formában nem igaz, mivel Bajnai Gordonék nem a rezsicsökkentést törölnék el, hanem más megoldásokkal érnének el ugyanilyen, pontosabban állításuk szerint még nagyobb megtakarítást.

Közölte azt is, hogy aláírásgyűjtésük folytatódik. Hoppál Péter elmondta: március 20. körül, vagyis az akció indulásakor az volt a céljuk, hogy tíz hétig dolgoznak majd a párt aktivistái.

Ebből eddig négy hét telt el, és bíznak abban, hogy a következő időszakban is ugyanilyen intenzitással gyűlnek majd az aláírások.

A rezsicsökkentés július 1-jével folytatódik, és nagyon szeretnénk, ha innen még tovább lehetne lépni - zárta szavait Hoppál Péter.

Ezt is szeretjük