Így fesd az ajkadat, hogy teltebbnek tűnjön
Tippek a sminkestől
Ha szeretnéd, hogy az ajkaid vastagabbnak látszódjanak, akkor fogadd meg Vörös Reni tanácsait!

Vörös Reni, a Randikommandó sminkese  Lászlók Lillának mutatta meg, hogyan is tudná vékony ajkát teltebbé varázsolni, ám te is ellesheted a nagyon egyszerű fortélyokat, ha olyan csókolnivaló szájat szeretnél, mint Angelina Jolie-é.

Zsidró Tamás trendi frizurájához alakította Vörös Reni a sminket
A keskeny ajkakat két módon is ki lehet emelni
Reni kontúrceruza helyett a természetes megoldást ajánlotta

Kis korrigálás

A probléma alapvető forrása az volt, hogy Lilla alsó ajka valamivel vékonyabb, mint a felső, ami elrontotta az arc összképét.

Reni ezért úgy gondolta, hogy inkább a szemére helyezi a hangsúlyt - szép színes sminket készített számára, amely odavonzza a tekintetet, ám emellett Lilla száját is kiemelte, méghozzá egészen egyszerű módon.

Így vagy úgy

Szerencsére Reninek több trükk is volt a tarsolyában azt illetően, hogy miként lehet a pengevékonyságú ajkat csókolnivalóvá tenni. Először is a szájkontúrceruzát ajánlotta Lillának, ami a száj ívét kicsit kijjebb tolja. Mindezt alapozás előzi meg, majd a testszínű ceruza jön, ám Reni azt is elmondta, hogy ő azt nem szereti, ezért megmutatott Lillának egy másik technikát is.

Ez utóbbi egy világos árnyalatokra épülő festés, ami szinte teljesen megegyezik a száj natúr színével, ugyanis - ahogyan azt Reni kiemelte - az élénk, erős színek csak még inkább összenyomják keskeny ajkat. De nem állt le ennyinél: hogy még hangsúlyosabbá tegye az ajkat, kevés szájfényt is rádolgozott, kizárólag a közepére.

- Oda fogja vonzani ez a kis fény középre a tekintetet, illetve azt érjük el vele, hogy optikailag nagyítja a szájat - mondta el sminkes, így Lillának más dolga már nem is akadt, mint hogy megfogadja Reni tanácsait.

Látványos változás

Lilla a Randikommandó harmadik epizódjában tűnt fel, ahol Zsidró Tamástól színes, trendi frizurát, Vörös Renitől ehhez igazodó sminket, Lendvai Lillától pedig egy trendi, indiánlányos szerelést kapott.

A jótündér keresztanya szerepét a műsorban Iszak Eszti játszotta, aki egy régóta esedékes randit intézett el a lánynak. Ha lemaradtál az adásról, és kíváncsi vagy, miért volt ez a találkozó annyira különleges, olvasd el cikkünket! »

Ezt is szeretjük