Ezt a dögös lányt választotta a magyar énekes
Bogira esett a Stereo 2.0 választása
Deli Bogi a Randikommandónak hála igazi háttértáncossá vált.

Akárcsak a Flashdance szereplőjének, Alexnek, úgy Deli Boginak is az volt a nagy álma, hogy profi táncos legyen, aki klipekben és a színpadon a legnagyobb előadók mögött táncolhat.

Az önbizalomhiányos Bogi
Az új stílus magabiztosságot adott neki

Egyetlen aprócska tényező nehezítette meg mindezt: Boginak annak ellenére sem volt önbizalma, hogy a mozgása valóban magáért beszélt. Szerencsére a Randikommandó csapata kezelésbe vette a lányt.

Stílusváltás és önbizalom-növelés

Bogit Iszak Eszti éppen próba közben látogatta meg. Már a legelső percben nyilvánvalóvá vált, hogy valóban egy nagyon tehetséges lányról van szó, ahogyan arra is fény derült, Bogi kellő önbizalom híján nem tud érvényesülni. Jelentkezett tehát az átalakító műsorba, remélve, hogy a stílusváltással együtt magabiztosabbá is válik.

Elsőként Zsidró Tamás vette kezelésbe Bogit, a mesterfodrász nagy örömére, ugyanis a lány nagyon készséges alanynak ígérkezett. Könnyedén beleegyezett abba, hogy Tamás vad, mégis nagyon szexis viseletet alakítson ki neki. Haját jobb oldalon teljesen rövidre borotválta, míg bal oldalon meghagyta eredeti hosszában, persze egy kis vörös színnel felturbózva.

Hip-hop hercegnő

A vagány frizurához extrém smink is dukált, így Vörös Reni ezt a vonalat követve alig hangsúlyozta Bogi szemét, ellenben a száját egy neonszínű, narancsos-piros rúzzsal festette ki, vagyis Bogi igazi színpadi sminket kapott, amivel bárhol megállná a helyét.

Zsidró Tamás meglepődött, mikor Bogi beleegyezett a merész frizurába
Még szerencse, hiszen a végeredmény igazán jó lett

A lány 13 éves táncos múltra tekint vissza, így nem meglepő, hogy az öltözködésében is ez dominált, ahogyan Lendvai Lilla már a legelső alkalommal is észrevette.

- Ő nem feltétlenül a divatban gondolkodik, hanem inkább magában a sportban. De ezt össze lehet hozni a divattal.

Bogi nem is rejtette véka alá, hogy mennyire örül annak, hogy Lilla segít neki ezt a fajta nőiesebb vonalat követni, így örömmel próbálta fel a sok-sok szettet, amit a stylist összeállított neki. Végül egy igazi hip-hop hercegnő került ki az egész napos átalakításból - és a java még csak ekkor jött.

Új külső, új szerep

Míg a többiek azon serénykedtek, hogy helyrebillentsék Bogi önbizalmát, addig Iszak Eszti a lány kedvenc zenekarával, a Stereo 2.0-val találkozott, hogy beajánlja őt a srácok új klipjébe. Leo és Gabe örömmel beleegyeztek egy castingba, hogy megnézzék, mire is képes Bogi, amit lány azzal hálált meg, hogy teljesen lenyűgözte őket a táncával és persze fantasztikus kinézetével, így szerepet kapott a videóban.

Mi a véleményed a félig leborotvált frizuráról?

Ezt is szeretjük