Valóra vált egy álom! Így lett dögös címlaplány a hétköznapi főiskolásból
Szedlák Ági nagy álma teljesült, amikor részt vehetett egy portfóliófotózáson.

A Randikommandó tegnapi adásában Szedlák Ági került az átváltoztató team karmai közé.

Ági nem volt megelégedve az öltözködésével
Lilla megmutatta neki, nem kell ahhoz sokat költenie, hogy jól nézzen ki

Ági főiskolás, így anyagi körülményei nem engedik, hogy számolatlanul költse a pénzt ruhákra, ám Lendvai Lilla stylist bebizonyította, hogy akár néhány ezer forintból is lehet változatosan és persze stílusosan öltözködni.

Kis változtatás, nagy változás

Zsidró Tamásról már a korábbi átalakítások során kiderült, hogy előszeretettel nyúl az ollóhoz, ha nincs megelégedve a hölgy frizurájával - pontosan ezért ritkaságszámba megy, hogy valakinek haját elsőre, a saját beavatkozása nélkül is tökéletesnek találja. Márpedig Ági esetében úgy fogalmazott: - A hosszával majdnem egyetértek.

Ezt a különleges dicséretet Tamás azonban még tovább fokozta tetteivel, ugyanis valóban csak a haj egészségének szempontjából kurtított egy keveset Ági frizuráján - a hangsúlyt nem a hosszra, hanem a melírra helyezte, amit hullámokkal emelt ki.

Új stílus 6 ezer forintból

Mindemellett a mesterfodrásznak arra is jutott ideje, hogy fogadást kössön Lendvai Lillával, miszerint 6 ezer forintból úgysem tudja felöltöztetni Ágit. Ezt a fogadást azonban elveszítette, Lilla ugyanis egy használtruha-boltban szerezte be a trendi ruhadarabokat és kiegészítőket Ági számára, és egyúttal azt is elárulta, hogy szerinte a turkálókban vannak a legkülönlegesebb cuccok.

Ágiból igazi dívát faragtak

Vörös Reni pedig a haj és a styling mellett a sminkkel tette fel az i-re a pontot, csillogó szemeket varázsolt Áginak, sőt, a hétköznapokban használható sminktippekkel is ellátta őt, és külön kihangsúlyozta számára, hogy nem az óriás smink a lényeg.

Valóra vált álom

Ági már régóta álmodozott arról, hogy úgy fog ragyogni, mint a címlapról mosolygó sztárok, Iszak Eszti pedig, mint egy tündérkeresztanya, elintézte neki, hogy valóra váljon az álma. Miután Ági haja, sminkje és outfitje is egy díva kinézetére hajazott, Szilvási János fotós is kezelésbe vette, és olyan profi portfóliót készített róla, amire a lány mindig is vágyott.

- Nagyon jól éreztem magam a fotózáson, kicsit izgultam, mert minden új volt, és még sosem vettem részt ilyenen - mondta el Ági, azt is hozzátéve, hogy Eszti mindvégig rengeteget segített neki, és nagyon sokszor megnevettette.

Te szoktál turkálóban vásárolni?

Ezt is szeretjük