Még a barátnője sem ismert rá! Elképesztő átalakuláson esett át Marcsi
Egy nap alatt tetőtől talpig megváltoztatták.

Farkas Marcsit a Randikommandó csapata vette kezelésbe, hogy új külsőt alakítsanak ki számára.

Marcsi stílusa nagyon eklektikus volt
Az átalakító csapat teljesen megváltoztatta

Marcsi már egy éve szakított a párjával, de csak most érezte úgy, hogy nyitott lenne egy új szerelemre, egy új életre, amihez természetesen új külső dukál. Nézd meg, hogyan változott át a szőke, cserfes lány igazi szexis, vörös démonná!

Szőke jégkirálynőből vörös démon

Ahogyan azt már a Randikommandó korábbi évadai során is tapasztalhattuk, a lányok mindig Zsidró Tamás ötleteitől ijednek meg a legjobban, hiszen a mesterfodrász előszeretettel vágja a hosszú sörényeket is rövid fazonra. Bár talán a félelem hátterében inkább az áll, hogy a hajátalakítás egy állandó dolog, nem olyan, mint a smink, ami, ha nem tetszik, letörölheted.

Persze Marcsi sem volt kivétel, amikor a hajszobrász megmutatta, mit képzelt el az ő melírozott, szőke tincsei helyett, szóhoz sem jutott hirtelen. Aztán mégis megadóan rábólintott a vadítóan vörös és merőben más frizurára, amikor Tamás kijelentette, ez gyökeresen megváltoztatja az életét, és segít neki bepasizni.

Sok lehetőség rejtőzött benne

Vörös Reni sminkes ehhez a megújult, szexi külsőhöz igazította a sminket, Marcsi szájára helyezte a hangsúlyt, amit élénkpirosra festett, a lány legnagyobb örömére.

Marcsi el sem merte hinni, hogy saját maga az, akit a tükörben lát

Innentől már csak a ruha maradt hátra, aminek kiválasztását megnehezítette, hogy Marcsi korábban szívesen fedte el amúgy tökéletes alakját bő ruhákkal, ráadásul az esti program miatt a bowlingcipő is adott volt. Azonban, hála Lendvai Lillának, a végeredményen ez mit sem változtatott, a trendi, mix and match összeállítású szettben Marcsi leginkább úgy nézett ki, mint Bella Thorne Disney-üdvöske, az Indul a risza! sztárja.

Csajos este

Iszak Eszti szervezésében Marcsi bemutatkozhatott a nagyközönség előtt is, legjobb barátnőjével és egyben lakótársával közös bowlingpartit tartottak.

A lány először meg sem ismerte Marcsit, de nagyon bejött neki is a stílusváltás. Bár a csajos este egyelőre nem hozta meg Marcsi számára a pasik kitüntető figyelmét, a két lány ennek ellenére is remekül szórakozott.

Neked tetszik Marcsi külseje?

Ezt is szeretjük