Rút kiskacsából bombázó! Nézd meg Fanni elképesztő átalakulását
Fotók!
Cseh Fannit kezelésbe vette a Randikommandó stábja.

17 évesen az ember lánya még nem mindig van tisztában önmagával magabiztosságot és stílust illetően.

Fanni az átalakítás előtt rút kiskacsának érezte magát
Igazi bombázó lett belőle

Cseh Fanni is pontosan így volt ezzel, a bőrét tarkító pattanások és hegek miatt az önbizalmából sokat veszített, ami elsősorban a randizásban okozott neki problémát. Legalábbis egészen addig, míg a Randikommandó kezelésbe nem vette.

Minden megváltoztatható

Minden tinédzsernek vannak önértékelési problémái, sőt, az átlagra nagyon jellemző, hogy ehhez egyfajta testképzavar is társul, ami még inkább önbizalom-hiányossá teszi a lányokat. Fanni sem kivétel, a lány sem volt a csípőjével és a combjával elégedett, sőt, az arcán lévő vörös foltok és hegek is különösen zavarták, de a team már az első találkozásnál megmondta neki, hogy nincs miért aggódnia, a megjelenésében minden megváltoztatható.

Először is, Zsidró Tamás mutatta meg neki, hogy egy jól megválasztott frizurával mennyi mindent palástolhat, többek között a bőrhibáit is. Frufrut vágott Fanninak, és olyan fazonra vágta a lány haját, hogy az előreomlott az arcához, így még többet fedett a kényes területből.

A tinédzserek legnagyobb problémái

Talán a legnehezebb dolga Vörös Reninek volt, hiszen egy tizenévest nagyon nehéz meggyőzni arról, hogy a bőrproblémákat nem szabad maszkszerűen elfedni. Reni elmagyarázta Fanninak, hogy mindig vékony réteg alapozásra szorítkozzon, máskülönben még jobban kiemeli a pattanásokat, majd ezt követően füstös, fekete szemeket varázsolt neki, hogy kihozza a lányból a rockdívát.

A sort Lendvai Lilla zárta, aki felhívta Fanni figyelmét az alakja tökéletességére, és sok-sok tippet adott neki, hogy fiús alakját hogyan tudja kicsit előnyösebbé, nőiesebbé varázsolni anélkül, hogy elvesztené saját stílusát. Sőt, arról is megpróbálta meggyőzni Fannit, hogy annak ellenére, amit gondol, a csípője egyáltalán nem széles, és a combja sem vastag.

- Fanni 17 éves, korosztályának általános problémájával küzd: testképzavara van. Ő erősnek érzi csípőjét és combját, mikor teljesen arányos és vékony lány - tette hozzá Lilla.

Exkluzív előadás

Amíg Fanni a szépítészek karmai közé került, addig Iszak Eszti elhatározta, hogy leszervez a lánynak egy találkozást kedvenc zenekarával, az Anti Fitness Clubbal. Bár a frontember, Tomi először határozatlan volt - hiszen érthető módon nem szívesen engednek be az intim szférájukba senkit -, rábólintott Eszti kérésére, így a két lány este egy rögtönzött minikoncert szem- és fültanúja lehetett. Azután pedig, ahogyan az hírességek körében lenni szokott, Fanni az autogramkívánságaival is előhozakodott, amit a fiúk szívesen teljesítettek.

Te melyik magyar együttessel találkoznál szívesen?

Ezt is szeretjük