Így lehet tökéletes a frizurád - Zsidró Tamás elárulja a fortélyokat
Zsidró Tamás mesterfodrász elárulja, mitől lesz igazán trendi és tökéletes a frizurád.

Az egyik legnehezebb dolog a Randikommandó átalakító stábja számára, hogy nem feltétlenül tudhatják, megfogadják-e tanácsaikat.

Tamás szerint egy új hajszín teljesen megváltoztathat
Szerinte a laza hatás jobb, mint a belőtt

Zsidró Tamás örömmel mesélte, hogy mivel régóta tagja a csapatnak, több olyan lánnyal találkozott már a műsor után, akik hallgattak rá.

Megfogadják a tanácsokat

A mesterfodrász már számos lányon segített tanácsaival, és abban a szerencsés helyzetben van, hogy sok esetben biztosan tudja, megfogadták a tanácsait.

- Általában az átalakítás végeztével sokkhatásként éri a lányokat, amit látnak, hiszen csak ekkor szembesülnek a változással. Ilyenkor még nem derül ki, hogy megfogadják-e majd a tanácsokat, ezt inkább az idő dönti el.

Hozzám több régi Randikommandó-alany jár vissza, akiken látom azt, hogy érdemes volt megosztanom velük a hajszobrászat fortélyait. Azt mondanám, hogy tapasztalatom szerint olyan 70%-uk követi azt, amit mondtunk nekik.

Mindennél fontosabb a lazaság

- A lezserségre esküszöm. Sokan állandóan belőtt hajjal járnak, holott a lazább, kócosabb frizura szerintem jobban néz ki. Ugyanígy sajnos jellemző az is, hogy össze-vissza, ész nélkül festik a hajukat a fiatalok - tette hozzá.

Az újabb részekben ezért is helyezek nagyobb hangsúlyt a festésre, hogy be tudjam mutatni a nézőknek is, hogyan változhatnak át úgy, hogy közben nem ártanak a hajuknak.

A hosszú hajúak körében most az úgynevezett ombre festés a divat, ez kettős festést jelent, ahol az egyik szín átmegy a másikba. A másik nagy divathullám az utóbbi időben a rövid haj.

Néhány éve még alig láttunk valakit rövid hajjal, ma viszont már egyre többen hordják. De aki kíváncsi a részletekre, nézze augusztus 27-től a VIVA Randikommandót, mert jelenleg nem akarok többet elárulni előre!

Te meg szoktad fogadni a fodrászod tanácsát?

Ezt is szeretjük