5 profi stílustipp a magyar exmodelltől
Hozd a legjobb formádat!
Így tűnhetsz ki a tömegből anélkül, hogy ízléstelen lennél! Iszak Eszter tanácsai.

A VIVA ismert műsorvezetőjét az augusztus 27-én képernyőre tűzött Randikommandó című műsor kapcsán faggattuk.

Eszti a természetességre esküszik

A mindig stílusos és makulátlan szépségű Eszti ezúttal a fiatal nézőknek árulja el, hogyan tűnhetnek ki igazán a tömegből anélkül, hogy az ízléstelenség határait súrolnák. Többnyire a visszafogott szépség híve, nem veti el azonban az extrémebb irányzatokat sem.

- Hogyan ápolod a frizurádat? Milyen hajápolási praktikáid vannak?

- Igyekszem minél kevesebb vegyszert vinni a hajamra, természetes alapanyagú sampont és balzsamot használok. Az utóbbi nagy segítségemre van a hajam kifésülésében. Mivel nagyon egyenes a hajam, így vasalni sem szoktam, néha begöndörítem, amikor szeretnék valami kevésbé megszokottat.

- Hogyan sminkeled magad? Milyen tippjeid vannak?

- A forgatások során van, hogy 18 órán keresztül sminkben vagyok, ami érezhetően megviseli a bőrömet, így a hétköznapokban igyekszem kerülni. Egy kis színezett hidratálókrém azonban mindig üde arcbőrt kölcsönöz, azt bátran ajánlom mindenkinek, nekem nagyon bevált.

Ha már smink, akkor viszont nagyon szeretem a hangsúlyos szemeket, a tus szerintem nagyon kiemeli a tekintetet. Színek tekintetében pedig a fiatalos, barackos árnyalatok a kedvenceim.

- Mit tanácsolnál a fiataloknak? Miként sminkeljék magukat, milyen frizurát, ruhát hordjanak?

- Mindezekkel kapcsolatban úgy gondolom, hogy a kevesebb több. Számomra is van olyan extravagáns stílus, ami tetszik. Például soha nem borotváltatnám fel oldalt a hajam, de másokon bejön. Nem kell mindig mindenből a legszínesebb, legcsillogóbb, legkivágottabb. A visszafogottsággal is lehet stílust teremteni.

- Mik a tipikus hibák, amiket elkövetnek a fiatalok?

- Azt hiszik, az a jó, ha minél többet mutatnak meg magukból, minél csillogóbb és színesebb ruhákat vesznek fel. Szeretnének kitűnni, de ennek csak az a vége, hogy mindent magukra aggatnak, halmozzák a stílusokat, és ízléstelenné válik a megjelenésük. Úgy gondolom, hogy erre is tökéletesen illik a kevesebb mindenképpen több elve.

- Egy randi során nemcsak a kinézet fontos. Szerinted mi az a plusz, ami miatt az első találkozóból lesz második is? Milyen tippeket adnál a fiataloknak az első randira?

- Mindenképpen legyenek határozottak és magabiztosak, merjenek beszélni, kérdezni, viselkedjenek nyitottan. Szerintem ez bejön a pasiknak is. Ráadásul a varázserőként emlegetett kisugárzás is éppen ebből fakad. Így képesek lehetnek lehengerelni partnerüket, a másik randi pedig szinte borítékolva van. Hasonló tanácsokkal látom el az augusztus végén induló Randikommandó szereplőit is.

Ezt is szeretjük